Gündem Hıçkırık 13. bölümde Kenan, Nalan'ın gitmesini engelleyecek mi?

Hıçkırık 13. bölümde Kenan, Nalan'ın gitmesini engelleyecek mi?

17.01.2018 - 10:16 | Son Güncellenme:

Hıçkırık 13. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Hıçkırık 13. bölümde Kenan, Nalan'ın İsviçre'ye gitmesini engelleyecek mi? Nalan ise gerçek sebebini söyleyecek mi merak konusu. İşte Hıçkırık yeni bölümden ilk sahneler...

Hıçkırık 13. bölümde Kenan, Nalanın gitmesini engelleyecek mi

Hafta içi her gün kanal D ekranında yayınlanan Hıçkırık, izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hıçkırık 13. yeni bölümüyle bugün 14.45'te kanal D'de...

Haberin Devamı

HIÇKIRIK 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hıçkırık 13. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan, Nalan'ın İsviçre'ye gitmesini engelleyebilecek mi? Hıçkırık dizisinin yeni bölümleri hafta içi her gün saat 14.45'te Kanal'de!
Nalan, hastalığının tedavisi için İlhami ile İsviçre'ye gitmeye karar verir. Bu durumu ise ailesinden gizleyerek tatil amaçlı bir gidiş olduğunu söyler. Kenan, Nalan'ın tatile İlhami ile gitmesinden dolayı çok üzgündür. Gerçek nedenini bilmediği için de Nalan'ı İsviçre'ye gitmemesi için elinden gelen her şeyi yapar. Nalan kararlıdır. Kenan, Nalan'ın gidişini engelleyebilecek mi? Nalan gerçek nedenini Kenan'a söyleyecek mi?

İlhami, senetleri kendisinden gizil olarak alan Aslı'ya öfkelidir. Perihan, senetleri alamamanın verdiği telaşın içindedir. Engin hala durumun farkında değildir ve İlhami'ye arkadaşı olarak güven duymaktadır.

Haberin Devamı

HIÇKIRIK 13. BÖLÜM FRAGMAN