Gündem Hilmicem İntepe kimdir? Survivor Hilmicem'in ilk hali

Hilmicem İntepe kimdir? Survivor Hilmicem'in ilk hali

16.03.2018 - 14:18 | Son Güncellenme:

Hilmicem İntepe Survivor 2018'de yine çok iddialı. Daha önceden de Survivor'a iki kez katılan Hilmicem bu sene All Star takımının en başarılı yarışmacılarından biri. Peki Hilmicem İntepe kimdir?

Hilmicem İntepe kimdir Survivor Hilmicemin ilk hali

Survivor'ın en başarılı isimlerinden birisi olan Hilmicem İntepe bu sene de şampiyonluk için yarışıyor. All STAR'ın en güçlü yarışmacılarından olan Hilmicem'in ilk günden bugüne değişimi de oldukça dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

HİLMİCEM İNTEPE KİMDİR?

19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla Yenice’de doğdu. Anne ve babası ilkokul öğretmeni ola İntepe’nin, İstanbul’da yaşayan bir ablası var. İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı ve Bodrum lisesinden mezun oldu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Hilmi Cem İntepe, Muğla üniversitesinde (BESYO)Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda okumaya devam ediyor.

Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında, Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımından katılan İntepe, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Ayrıca; Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve yakında vizyona girecek Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.

Haberin Devamı

İŞTE DEĞİŞİMİ...

Hilmicem İntepe kimdir Survivor Hilmicemin ilk hali

Yazarlar