Ege Hırçın Kaf Kaf

Hırçın Kaf Kaf

01.03.2017 - 05:25 | Son Güncellenme:

Evinde oynadığı son 4 maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan yeşil kırmızılılarda, Play Off yarışında mücadele eden oyuncuların hırçınlığı ve gerginliği gözlerden kaçmadı

Hırçın Kaf Kaf

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play off yarışı veren Karşıyaka, iç sahadaki son 4 maçı da 10 kişiyle tamamladı. Yeşil kırmızılılarda Bugsaşspor randevusunda Ali Kemal, Ankagücü sınavında Arif, Hatayspor mücadelesinde Tayfun, son Kırklarelispor maçında ise Mahmut kırmızı kart gördü. Karşıyaka, evindeki bu kritik maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgiyle 8 puan kaybetti.

KSK’liler gergin

Ali Kemal, Bugsaş karşısında ikinci yarıda oyunu girdikten 16 dakika sonra dışarda kaldı. Mahmut, Kırklareli önünde 83. dakikada oyuna girdikten sonra 10 dakika içinde çift sarı kartla atıldı. Tayfun ise Hatayspor karşısında maçın 36. dakikasında 1 dakika içinde üst üste 2 sarı kart görerek kırmızı kartla oyundan çıktı. Karşıyakalı futbolcular, bu sezon toplam 9 kırmızı kart görerek hırçın bir tablo sergiledi. Karşıyaka, bu hafta 10 maçtır yenilmeyen, ikinci yarının en formda takımı Kastamonuspor 1966’ya konuk olacak.