Gündem Hırsız Var filmi konusu ve başrol oyuncuları

Hırsız Var filmi konusu ve başrol oyuncuları

12.06.2019 - 10:21 | Son Güncellenme:

2005 yapımı olan Hırsız Var filmi bu akşam TV'de izleyici ile buluşacak. Başrollerinde birbirinden usta isimlerin yer aldığı Hırsız Var filmi bambaşka dünyaların insanlarının yollarının kesişmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Peki Hırsız Var filmini başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?

Hırsız Var filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Hırsız Var filminin başrollerinde Gülse Birsel, Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil, Birol Ünel ve Gamze Özçelik gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Farklı dünyaların insanlarının yollarının kesişmesinin ardından gelişen olaylar konu alınıyor.

Haberin Devamı

HIRSIZ VAR FİLMİ KONUSU

Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbil başta olmak üzere oyuncu kadrosu ile dikkat çeken film, Türk usulü bir polisiye komedi olarak değerlendirilebilir. Filmde bambaşka dünyalardan insanların kesişmeleri ile gelişen olaylar anlatılmaktadır komedi dili ile. Mafya, magazin, moda ve finans dünyaları bir araya gelince nelerin ortaya çıkabileceğine dair keyifli bir örnek teşkil ediyor film. Bankada tüm biriktirdiği parayı batıran emekli kadını oynayan kişinin Suna Pekuysal olması ayrı bir renk katıyor filme. Hırsız Var, Oğuzcan Tercan’ın on üç yıl aradan sonra çektiği film.

HIRSIZ VAR FİLMİ OYUNCU KADROSU

2005 yapımı olan Hırsız Var filmi bu akşam ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Oğuzhan Tercan'ın oturduğu filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil, Birol Ünel, Gülse Birsel, Gamze Özçelik, Fatih Akın, Dost Elver ve Suna Pekuysal rol alıyor.