Gündem Hitler eroini!

Hitler eroini!

21.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fatih’te ev görünümündeki bir uyuşturucu imalathanesine yapılan baskında un paketlerinin içine zulalanmış bağımlılık etkisi yüksek olduğu için ‘Hitler eroini’ olarak adlandırılan 3 kilo 240 gram metamfetamin ele geçirdi.

Hitler eroini

İstanbul Fatih’te ev görünümündeki bir uyuşturucu imalathanesine yapılan baskında bağımlılık etkisi çok yüksek olup kullanım aşamasında kısa sürede ölüme götüren ve “Hitler eroini” olarak adlandırılan 3 kilo 240 gram metamfetamin ele geçirildi. Polis, Bağcılar’da ise sokak satıcılarına uyuşturucu temin ederek satan M.F.K isimli bir uyuşturucu satıcısını esrar, eroin, kokain ve hint kenevirinden oluşan 14 kilo uyuşturucu ile yakaladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, Fatih’te bir adreste uyuşturucu üretildiği bilgisi üzerine tespit edilen adrese üç gün önce 17 Temmuz’da baskın yaptı. Ev görünümündeki adrese yapılan baskında yaptıkları aramalarda evin mutfak kısmında uyuşturucu imalatında kullanılan malzemelerle yine uyuşturucu imalatında kullanıldığı belirlenen kimyasal ürünler ele geçirdi. Polis, un paketleri üzerinde yaptığı incelemede ise paketlerin içerisine saklanmış 2’şer gram ağırlığında toplam 3 kilo 240 gram metanfetamin ile metanfetamin üretiminde kullanılan 10 litre sıvı kimyasal ele geçirdi.

Iraklı imalatçı aranıyor

İmalathanenin Iraklı R.M.A tarafından tutulduğunu ve uyuşturucuları da kendisinin ürettiğini belirleyen narkotik timleri, R.M.A.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürürken aynı gün Bağcılar’da gerçekleştirdiği operasyonda ise sokak satıcılarına uyuşturucu temin eden M.F.K isimli satıcıyı gözaltına aldı.

M.F.K.’nın kaldığı adreste aramalarda bulunan ekipler, 3 kilo 487 gram Hint keneviri, 2 kilo 578 gram eroin, 2 kilo kokain ile 5 kilo macun esrar ele geçirirken kendisini gözaltına aldı. M.F.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Hızla ölüme götürüyor

Zehir baronları tarafından piyasaya sürülen ve bağımlılık etkisi çok yüksek olup bir iki içimde kullanıcısını uyuşturucu müptelası yapan ve “Hitler eroini” olarak adlandırılan metamfetamin adlı uyuşturucu, kısa sürede bağımlı hale getirdiği kişileri hızlı bir şekilde ölüme götürüyor.

Hamile kadının feryadı: ‘Lütfen bana yardım edin’

Bağcılar Belediyesi’nin hizmete sunduğu ‘Yeni Bir Ben Bağımlılık Sosyal Destek Projesi’ ile bağımlı gençler uyuşturucu alışkanlığından kurtularak yeni bir hayata adım atıyor. 23 yaşındaki eroin bağımlısı H.A., 3 aylık hamileyken Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Merkezi’ne gtti. Bekarken uyuşturucuyla tanıştığını belirten H.A, “Lütfen bana yardım edin” dedi. Tedaviye başlayan H.A.’nın birkaç ay sonra uyuşturucu kullanmayı bıraktığı ve 2016 Aralık ayında bir bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar