Kültür Sanat Hollywood´da Belçim Bilgin rüzgarı esecek..

Hollywood´da Belçim Bilgin rüzgarı esecek..

08.03.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan´ın oyuncu ve tiyatrocu olan eşi Belçim Bilgin dünya çapında bir projeye hazırlanıyor. Bu film Belçim Bilgin Erdoğan´a Hollywood yolunda önemli bir adım olacak.

Hollywood´da Belçim Bilgin rüzgarı esecek..

Hollywood´da Belçim Bilgin rüzgarı esecek..

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Belçim Bilgin, bundan önce “Gergedan Mevsimi” ve “Let the Music Play” gibi önemli projelerde rol almıştı. Çekimleri Fas´ta başlayan “Backstabbing for Beginners” film politik gerilim türünde olacak.

Başarılı oyuncu Bilgin´e dünyaca ünlü oyuncu Jacqeuline Bisset eşlik edecek. Filmin yönetmenliğini ise, Danimarkalı Per Fly yapıyor.

Filmde ele alınan konu ise şu şekilde: Politik gerilim türünde olan “Backstabbing for Beginners”da James, Birleşmiş Milletler’in Petrol Karşılığı Gıda Program Koordinatörlüğü’ne atanan Michael adlı idealist bir genci canlandırıyor. Savaş sonrası görev gereği kendini Irak’ta bulan Michael, Ben Kingsley’nin oynadığı Pasha’ya güvenebileceğini düşünüyor ama işler planladığı gibi gitmiyor. İşte o günlerde yolu Belçim Bilgin’in canlandırdığı Kürt kızıyla kesişiyor. Ve gerilimli bir ortamda sürpriz bir aşk hikâyesi doğuyor.