Teknoloji HP’den VR Destekli Chromebook

HP’den VR Destekli Chromebook

19.04.2016 - 13:38 | Son Güncellenme:

Windows işletim sistemli cihazlara göre çok daha az kullanım oranına sahip olan Chromebook modellerine HP’den yeni bir cihaz daha…

HP’den VR Destekli Chromebook

Üretmekte olduğu donanımlar ile birlikte beğeni kazanmış olan HP, aynı zamanda geliştirdiği bilgisayar modelleri aracılığıyla da sektörde söz sahibi kazanan firmalardan biri. Hazırladığı dizüstü bilgisayarlar ile birlikte güzel satışlar elde etmeyi başaran şirket, şimdilerde ise yeni bir Chromebook modeli hazırlamakta. Bu cihazı diğer Chromebook bilgisayarlardan ayıran en önemli özellik ise hiç şüphesiz sanal gerçeklik desteğine sahip olması. Zira firma, sanal gerçeklik gözlüğü desteğini yeni cihazında kullanmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

VR Ready adı altında satışa sunulacağı belirtilen HP marka yeni Chromebook, beraberinde belirli özellikler ile birlikte gelecek. Sanal gerçeklik gözlüğü desteği dışında sahip olduğu dokunmatik ekran paneli ile dikkat çeken cihaz, bunun yanı sıra USB Type-C şarj desteği, 16 GB RAM ve arkadan aydınlatmalı klavye gibi özelliklere de sahip olacak.

Cihaz hakkında paylaşılan donanım özellikleri bunlar ile sınırlı. Eğer konu ile ilgili firma cephesinden yeni bir açıklama ya da duyuru gelir ise haber etmiş olacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Asus’tan Yeni Bir Bilgisayar Daha