Teknoloji HTC 10, Yeni Versiyonu ile Dudak Uçuklatıyor

HTC 10, Yeni Versiyonu ile Dudak Uçuklatıyor

28.06.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

Kötüye giden satışları HTC 10 modeli ile durdurmak isteyen HTC, bunun adına yeni bir versiyon üzerinde daha çalışıyor. Üst düzey bir telefona hazır olun…

HTC 10, Yeni Versiyonu ile Dudak Uçuklatıyor

Eski yıllarını mumla arar bir hale bürünen HTC, bilindiği üzere şimdilerde hatırı sayılır bir satış verisi elde edemediği bilgisi ile gündemde. Geliştirdiği yeni akıllı telefon modelleri ile beraber beklediğini alamayan ve düşük seyrede satışlardan dolayı kötü günler yaşayan şirket, ardından HTC 10 adını verdiği amiral gemi modelini satışa sunmuştu. Şimdilerde en yeni modeli ile gündemde olan firma, yeni bir versiyon üzerinde daha çalışıyor. Şirket cephesinden alınan bilgiye göre güncellenecek olan 10, beraberinde önemli ölçüde donanım iyileştirmelerine sahne olacak. Zira HTC’nin depolama alanından tutun da renk seçeneğine kadar birçok konuda değişiklik ve yenilik yoluna gittiğini söylemek mümkün.

Haberin Devamı
Cihazın Depolama Özellikleri İyileşiyor

Yapılan açıklamalara göre HTC 10, yeni versiyonunda 64 GB depolama alanı sunmanın yanı sıra eMMC yerine UFS 2.0 standardını kullanıyor. Bu sayede veri aktarım hızını büyük ölçüde arttırmış olan modelin saniyede 150 MB yazma hızına eriştiğinden bahsedebiliriz. Nitekim bu sayede çok daha hızlı bir kullanım elde edilebilecek. Ayrıca bunun dışında LPDDR4 bellek sistemini kullanmaya başlayan firmanın modeli 4K videoları rahatça oynatabilecek düzeye getirdiğini de belirtebiliriz.

Kırmızı Renk Seçeneği Geliyor

Yeni model ile geçerli kılınacak olan yenilikler bunlar ile sınırlı değil. Şu anda satışı devam eden renk seçeneklerinin yanına bir yeni rengi daha eklemeye hazırlanan HTC, yeni versiyon ile beraber kırmızı rengini de seçenekler arasına dahil etmiş olacak.

Haberin Devamı