Teknoloji HTC’nin Az Yakanı One M9e, Objektifler Altında…

HTC’nin Az Yakanı One M9e, Objektifler Altında…

28.09.2015 - 17:41 | Son Güncellenme:

Android cephesinin yeni göz bebeği olma yolunda emin adımlarla ilerleyen HTC One M9e, TENAA'da görüntülendi. Çok yakında iki yeni akıllı telefon modelini gözler önüne sermesi beklenen HTC, bir...

HTC’nin Az Yakanı One M9e, Objektifler Altında…

Android cephesinin yeni göz bebeği olma yolunda emin adımlarla ilerleyen HTC One M9e, TENAA'da görüntülendi. İşte detaylar... Çok yakında iki yeni akıllı telefon modelini gözler önüne sermesi beklenen HTC, bir yandan One A9 üzerinde çalıştığı gibi ayrıca One M9e kod adlı bir cihaz üzerinde de yoğunlaşmış durumda. Zira TENAA üzerinde görüntülenen telefon, tüm özellikleriyle gözler önüne serildi. Gelen bilgilere göre HTC One M9e, 5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan IPS ekran ile birlikte geliyor. MediaTek MT6795 yonga seti ile donatılmış olan cihaz, 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciye sahip.

Haberin Devamı

2 GB RAM ile sıkıntı yaratmayacak olan model, 16 GB dahili depolama alanı, 13 MP arka kamera ve 4 UltraPiksel ön kamera gibi özelliklere de sahip. Ayrıca cihazın kutusundan Android 5.0.2 Lollipop ile çıkacağı da görülen bilgiler arasında yer alıyor. Şimdilik fiyatına dair net bir bilgi bulunmayan HTC One M9e, gri, siyah, altın ve gümüş olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile birlikte gelecek. Ayrıca LTE bağlantı desteği sunacak olan model, bu sayede yeni nesil özellikleri de bünyesinde taşımış olacak. HTC'nin yeni modeli hakkında neler düşünüyorsunuz?