Teknoloji Huawei Mate 10 Pro ilk güncellemesini aldı

Huawei Mate 10 Pro ilk güncellemesini aldı

19.10.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

Huawei Mate 10 Pro, ilk güncellemesini aldı. Huawei gelen bir e-posta, yalnızca Mate 10 Pro'nun performansını etkileyen Google hatasının güncellemede düzeltildiğini belirtiyor.

Huawei Mate 10 Pro ilk güncellemesini aldı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro modellerinde fazla ısınmaya ve bataryanın hızlıca boşalmasına yol açan bir hatanın olduğundan bahsediliyordu. Bunun Android Oreo ile ilgili yazılımsal bir hata olduğunu belirten yetkililer en kısa sürede bir çözüm bulacaklarını belirtmişlerdi.

Huawei'nin duyurduğuna göre Mate 10 Pro modellerine Huawei 24 saat içerisinde hatayı çözen bir güncelleme yayınladı. Huawei'den gelen bir e-posta, yalnızca Mate 10 Pro'nun performansını etkileyen Google hatasının güncellemede düzeltildiğini belirtiyor.

Huawei yetkililerinin Android Authority'ye yaptığı açıklamaya göre, Huawei, güncellemeler ve hata çözme hızıyla ilgili bir güven kaynağı haline gelmek istediğini belirtmiş.

Tüm hataları düzeltmek kolay olmayacak, ancak 24 saat içinde bu hatayı belirlemek, adreslemek ve gidermek için Huawei tarafında yapılan çalışma takdiri hak ediyor.

Yazarlar