İstanbul İbb Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni Ziyaret Etti

İbb Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni Ziyaret Etti

01.12.2017 - 10:59 | Son Güncellenme:

.

İbb Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesini Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Atila Aydıner’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal Bayrampaşa Belediyesi’ni ziyaret etti. Mevlüt Uysal’ı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner karşıladı. Karşılamanın ardından İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner arasında ikili bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin ardından İBB Başkanı Uysal, hatıra defterine düşüncelerini yazdı.
Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Uysal,’’ İlçe belediye çalışanlarımızla ve bürokratlarımızla bir toplantı yapacağız. İlçe ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları beraber değerlendirip daha verimli hale nasıl gelir, onun değerlendirmesini yapacağız. Hızlı bir şekilde, verimli bir şekilde bu çalışmaları nasıl neticelendiririz bunları konuşacağız. Bu ziyaretlerin 5’incisini yapıyoruz. Bayrampaşa İlçemizde de güzel şeyler yapılıyor. Şuanda örnek bir kentsel dönüşüm başladı cezaevinin olduğu yerde. Burada yapılan kentsel dönüşüm de herhalde İstanbul’un diğer ilçelerinde de model olacak, örnek olacak. Ben Belediye Başkanımıza, Atila ağabeyimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerle Bayrampaşa’da iyi işlere imza atacak’’ şeklinde konuştu.
Açıklamanın ardından Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hediye takdim etti. Hediyenin ardından beraber fotoğraf çektiren Uysal ve Aydıner, ilçe bürokratlarıyla görüşmek üzere toplantıya geçti. Toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi.