Gündem İbrahim Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses Kimdir?

15.07.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ünlü türkücü şimdilerde yeni bir saldırı ihbarı ile gündeme geldi. 115'i arayarak 'İbrahim Tatlıses'i vuracaklar' diyen ihbarcının ardından emniyet tarafından Tatlıses'e iki yakın koruma tahsis edildi. Peki,İbrahim Tatlıses kimdir? İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses Kimdir

Herkes tarafından sevilen ünlü türkücü şimdi yeni bir saldırı ihbarı ile gündeme geldi. 155'i arayarak "Tatlıses'i vuracaklar" diyen ihbarcının telefonunun ardından harekete geçen emniyet yetkilileri, ünlü türkücüye iki yakın koruma tahsis etti.

İbrahim Tatlıses Kimdir


İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde de Seyrantepe'de gazetecilerle biraraya geldi. 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu tek kolunu kullanabilen Tatlıses tedavi için tekrar Amerikaya gideceğini açıkladı:

"Amerika'ya tedavi için gideceğim, ondan sonra da daha iyi olacağım. Tek üzüntüm var, o da sevenlerimin üzülmesi. O yüzden daha güçlü olmak istiyorum" dedi. Tatlıses, kızı Elif Ada'yla yaşadığı bir anıyı da anlattı: "Elif Ada onu sevmediğimi söylüyormuş annesine. O da neden demiş.'Çünkü bana sarılmıyor babam' demiş. Tek kolumla kucakladığım için ona sarılmadığımı sevmediğimi sanıyor küçük kafasında. Annesi bana bunu söyleyince, iki kolumu birleştirip sarıldım ona. Çok mutlu oldum."

İbrahim Tatlıses Kimdir


Ünlü türkücü ortaya yeni çıkan bir gerçeği de ilk kez açıkladı. Yakın dostu Aydemir Akbaş'ın silahlı saldırının olduğu gece kendisine geleceğini ama son dakika başka sebeplerden dolayı gelmediğini açıkladı:

"Allah istemezse kimseyi yanına almıyor. Aydemir Akbaş her hafta yanımda olurdu. O gün de maç izleyip siniri bozuluyor. Bana gelecekken yemek yemeye gidiyor. Gelse önde o oturacak, ben arkada ya da şoför koltuğunda. Şoförümüz hiç yaralanmadı" dedi.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses (Doğum adı: İbrahim Tatlı, d. 1 Ocak 1952, Şanlıurfa), Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneğin, bunlardan, "Tatlıses Çiğköfte" hala devam etmektedir. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.