Gündem İçerde 17. yeni bölüm fragmanında Melek kaçırılıyor!

İçerde 17. yeni bölüm fragmanında Melek kaçırılıyor!

10.01.2017 - 09:55 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen dizinin yeni bölümünde Kebapçı Celal, Sarp'ı Melek'le olan ilişkisinden dolayı sorguya çeker. Tam o esnada Kebapçı Celal kızı Melek'in kaçırıldığını öğrenir. İçerde yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı Show TV ekranında...

İçerde 17. yeni bölüm fragmanında Melek kaçırılıyor

Ay Yapım imzalı İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Çetin Tekindor, Aras Bulut İynemli, Mustafa Uğurlu, Damla Colbay, Nihal Koldaş, ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Her Pazartesi Show TV ekranında yayınlanan İçerde ekrana gelen yeni bölümleri izleyenleri ekrana kilitliyor.

Haberin Devamı

İÇERDE 16. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV ekranında yayınlanan İçerde dün akşam ekrana gelen 16. yeni bölüm ile ekrana kilitledi. Davut ve Sarp arasında yaşanan kavganın ardından Kebapçı Celal, Sarp'ı mekanına çağırdı. İçerde ekrana gelen yeni bölümde Celal Baba, Sarp'tan hesap sordu. Melek'in Füsün'un yanına gitmesinin arkasında başka bir neden aradı. İstediği cevapları Sarp'ta bulamayan Kebapçı Celal, Leyla'yı öldürdüğü sahnenin organize şubeye nasıl gittiği sorusunu Sarp'a sordu. Sarp verdiği mantıklı cevaplarla Kebapçı Celal'in aklında ki soru işaretlerini giderdi. Öte yandan Eylem, Mert'in evinde tesadüfen açtığı bilgisayarda Sarp'ın görüntüleri ile karşılaşınca soluğu Sarp'ın yanında aldı. İçerde ekrana gelen son bölümde bSarp duydukları karşısında şoke olurken soluğu Mert'in evinde aldı. Görüntüleri Mert'in bilgisayarında gören Sarp tam o esnada eve çıkan asansörün sesiyle irkildi.

Haberin Devamı

İÇERDE 16. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eli ayağına dolaşan Sarp fırsatı kalmadağını anlayınca tek çare olarak silahına sarıldı. İçerde ekrana gelen son bölümde Yeşim, Melek'in Kebapçı Celal'in kendi öz kızı olmasından şüphelendiği için Melek'in kullandığı çay bardağını alıp dna testi yaptırmak için gizlice işin aslını astarını öğrenmeye çalıştı.

İÇERDE 17. BÖLÜM FRAGMANI

Mert'in evinden flash belleği alıp çıkan Sarp bişeylerin çok kolay olmasından şüphelendi. Sarp'ı takibe başlayan Mert, organize şubeden gelen haberle rahatladı. Sarp kendisinin takip edildiğini anlayınca Mert'i atlattı. İçerde son bölümde Yusuf Müdür'ün gözlerini açması ile beraber eski karısı hastaneye geldi ve bir oğlu olduğunu uyuşturucuya bulaştığını söyledi. Hasan Alyanak, Kebapçı Celal'in emri ile düşmanı gibi ortalıkta nam saldı. Melek'in yanında soluğu alan Mert görüntüleri Melek'e izletti. İçerde ekrana gelen 16. son bölümde Kebapçı Celal, kızı Melek'in gönlünü almak için evine gitti. Mert yaşananlardan ötürü Kebapçı Celal'e hesap sormaya başladı. Tam o esnada Çoşkun aradı ve Mert'in gerçek adını söyleyeceğine dair söz verdi. Tam söyleyeceği sırada Kebapçı Celal sert bir çıkış yaptı. Yeşim, Melek'in Kebapçı Celal'in kendi öz kızı olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. İçerde ekrana gelen 16. son bölümün final sahnesinde Mert'in evinde Sarp ve Mert karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

İÇERDE 17. BÖLÜM SNEAK PEEK