Gündem İçerde 2. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

İçerde 2. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

22.09.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

İçerde 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan ilk bölüm ile dillere destan olan dizi İçerde 2. yeni bölüm fragmanı ile izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor. İçerde 2. bölüm fragmanında Sarp Mert'in fotoğrafını bulunca şoke oldu!

İçerde 2. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu

İçerde dizisi 1. bölüm ile büyük beğeni topladı. Show TV'de ekrana gelen ilk bölüm ardından gözler 2. bölüm fragmanına çevrildi. İçerde 1. bölümde Mert ve Sarp aslında birer köstebek çıktı. Bu şok eden gerçek karşısında izleyenler büyük şok yaşadı. İşte merakla beklenen İçerde 2. yeni bölüm fragmanı...

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli,Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu'nun rol aldığı İçerde yeni bölümü ile 26 Eylül 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da.

Haberin Devamı

İÇERDE DİZİSİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE DİZİSİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE DİZİSİ GENEL HİKAYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır.

Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.