Gündem İçerde 25. bölüm kısa tanıtımında Sarp ve Celal'ın başı dertte!

İçerde 25. bölüm kısa tanıtımında Sarp ve Celal'ın başı dertte!

07.03.2017 - 07:19 | Son Güncellenme:

İçerde dizisi son bölümünde Celal Baba ve Kudret Sönmez’in sabırsızlıkla beklenen yüzleşmesi gerçekleşti. Büyük bir oyunun içinde olan Sarp ve Celal, İçerde dizisi 25. bölümünde gözaltına alınıyor. Cinayetle suçlananan Sarp, yeni bölümde içinde bulunduğu bu oyundan nasıl kurtulacağı merak ediliyor. İşte İçerde dizisi 25. bölümünden ilk sahne...

İçerde 25. bölüm kısa tanıtımında Sarp ve Celalın başı dertte

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral'ın yer aldığı İçerde dizisi 24. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ay Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi İçerde’de Celal Baba ve Kudret Sönmez’in sabırsızlıkla beklenen yüzleşmesi dün akşam ekrana geldi.

İki usta oyuncu Çetin Tekindor ve Uğur Yücel’i bir arada izleme keyfini yaşayan ekran başındaki izleyenler diziyi övgü yağmuruna tuttular. Büyük beğeni toplayan bölümde Kudret’e çalışan Handan’ın sevkiyatının polis baskınına uğraması final sahnesinde Celal ve Kudret’i karşı karşıya getirdi. Kudret’in; Celal’in Handan’a yaptığı oyunu bozması Sarp’ı katil durumuna düşürdü. Celal ve Sarp’ı köşeye sıkıştıran Kudret’in Celal’le olan husumetinin nedenleri büyük bir merakla bekleniyor.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

"İçerde"nin son bölümü AB’de 12,86 izlenme oranı (rating), 29,32 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 12,48 izlenme oranı (rating), 26,82 izlenme payı (share), Total’de ise 9,36 izlenme oranı (rating), 20,99 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

SOSYAL MEDYA "YOLUN SONU" DEDİ!

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #yolunsonu etiketi ile 32.374 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 20 dakika, Dünyada ise 5 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.

MERT AKLANMAYI BAŞARDI!
Yayınlanan bölümde adeta yolun sonuna gelen Mert, kurduğu zeki planla Yusuf Müdür’ü, Celal'in adamı olmadığına inandırmayı başardı. Celal’in Polis Teşkilatı’ndaki adamı olan Mert, muhbirim dediği Ayşe ile yüzleştirilince yalanı ortaya çıktı. Yusuf Müdür ve ekibini kaçarak peşinde sürükleyen Mert, onları Celal’in sevkiyat noktasına getirdiğinde kendisini aklamış oldu.

Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 13 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İçerde 24. son bölümde Mert Karadağ için çember daralmıştır. Muhbirim dediği kız Ayşe'nin kendisini tanımadığını söylemesinin ardından Yusuf Müdür'ün Mert'e itimadı kalmaz. Mert bu işten sıyrılmak için tek şansı olan Handan ve Kebapçı Celal'in buluşma mekanına polisleri çekmektir. Oynadığı güzel oyunla ekibe kendinin masum olduğunu bir kez daha kanıtlayan Mert rahat bir nefes almıştır. İçerde dizisinde Kudret Sönmez Tek'in gelişi ile her şey daha farklı bir kimliğe bürünmeye başlar. Artık büyük buluşma gerçekleşmiştir. İçerde dizisi ekrana gelen son bölüm arıdndan 25. bölüm kısa tanıtımı hemen yayınlandı.

İÇERDE 25. BÖLÜM KISA TANITIMI

İÇERDE 24. SON BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

İçerde”nin 24. bölümünde; Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir.

Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.