Gündem İçerde 28. yeni bölüm ilk tanıtımında Kebapçı Celal, Yusuf Müdür'e herşeyi anlatıyor!

İçerde 28. yeni bölüm ilk tanıtımında Kebapçı Celal, Yusuf Müdür'e herşeyi anlatıyor!

28.03.2017 - 07:16 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi İçerde 28. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde dizisi yeni bölümde Celal, Yusuf Müdür'e gerçekleri anlatamaya geldiğini söylüyor. Peki Kebapçı Celal, oğlu Mustafa'nın hayatını kurtarmak için mi böyle bir yol izliyor. İçerde nefes kesen 28. bölümü ile 3 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

İçerde 28. yeni bölüm ilk tanıtımında Kebapçı Celal, Yusuf Müdüre herşeyi anlatıyor

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi İçerde din akşam ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni topladı. İçerde dizisi son bölümde Kudret, mezardan Hasan Alyanak sayesinde kurtuldu. İlk iş olarak Mustafa'yı kaçırtan Kudret, daha büyük planlar peşindedir. Yusuf Müdür ve ekibi, Mustafa'nın ilk tutulduğu eve baskın yapar. Sonuç olarak Mustafa'ya ulaşmaları mümkün olmayacaktır. Sarp, bir kez daha ölümden dönmüştür. Oğlunu öldü zanneden Kebapçı Celal ise Kudret'in yerini keşfettğininde adamlarına evden canlı olarak kimsenin çıkmaması emrini verir. İçerde dizisi son sahnede olaya Sarp'ın annesi Füsün'unda dahil olması ile iş içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

PAZARTESİNİN TEK GALİBİ "İÇERDE"!

Ay Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi "İçerde"nin Pazartesi akşam ekrana gelen bölümü AB’de 9,50 izlenme oranı (rating), 22,03 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 8,88 izlenme oranı (rating), 19,49 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. İçerde, Pazartesi akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #içerde etiketi ile 27.084, #enzorkarar etiketi ile ise 14.525 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde #içerde 11 saat 45 dakika, #enzorkarar 3 saat 15 dakika, Dünyada ise #içerde 3 saat 5 dakika, #enzorkarar 1 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

Haberin Devamı

İÇERDE 28. BÖLÜM İLK TANITIMI

CELAL YAŞATTIĞINI YAŞADI!

İçerde Pazartesi akşamı nefes kesen bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bölümünde Celal'in mezara canlı canlı gömdüğü Kudret'in hayatını Alyanak kurtardı. Ölüme bir kez daha meydan okuyan Kudret'in intikamı ise bölüme damga vurdu. Kudret önce Mustafa'yı ardından kurduğu oyunla Melek'i kaçırarak Celal'den çocuklarından birini feda etmesini istedi. Melek'i seçerse Kudret'in tam tersini yapacağını düşünen Celal oynadığı büyük kumarı kaybetti. Celal oğlu Mustafa'yı kurtarmak isterken onu kurban etti. Nefeslerin tutulduğu bölümde Melek'in serbest kalmasıyla küçük Mustafa'nın öleceğinin anlaşılması herkesi gözyaşlarına boğdu.

SARP'IN GÖZYAŞLARI...

Yıllar önce Sarp'ın babası Metin'den oğullarından birini seçmesini isteyen Celal yıllar sonra aynı acımasızlığı bu kez kendi yaşadı. Metin'in, Sarp'ı seçmesine rağmen küçük oğlu Umut'u (Mert) kaçıran Celal aileyi paramparça etmeyi başarmıştı.

Bölümde Mustafa'nın kaçırılması Sarp'ı da derinden etkiledi. Yıllar önce kardeşinin kayıp olmasıyla aynı büyük acıları yaşayan Sarp, Mustafa'yı kurtarmak için hayatını tehlikeye atmaktan sakınmadı.

Bölümün final sahnesinde ise Kudret'le eskilere dayanan tanışıklığı olduğu ortaya çıkan Füsun, Kudret'in çiftliğine giderek Mustafa'yı bırakmasını istemeye karar verdi. Fakat aynı anlarda Celal'in, oğlunun intikamı için adamlarına verdiği emir izleyenleri şoke etti. Celal, Sarp'ın annesi Füsun'un da bulunduğu Kudret'in çiftliğinin yakılıp yıkılmasını istedi.

Nefeslerin tutulduğu bölümde hem Füsun hem de küçük Mustafa'nın merakla beklenen akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE ŞAŞIRTTI!

Dizinin yayınının ardından gelecek hafta ekrana gelecek bölümünden yayınlanan ilk sahne izleyenleri oldukça şaşırttı. Celal'in emniyet amirliğinde Yusuf Müdür'e 'herşeyi anlatmaya geldim' demesi büyük heyecan yarattı.

İçerde'nin sürprizlerle dolu yeni bölümü 3 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

İçerde'nin 27. bölümünde; Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar.

Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

İÇERDE 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İçerde dizisi 28. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

Yazarlar