Gündem İçerde 3. bölüm fragmanında Mert büyük sırrın peşine düşüyor!

İçerde 3. bölüm fragmanında Mert büyük sırrın peşine düşüyor!

01.10.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

İçerde 3. bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk iki bölüm ile fırtınalar koparan dizi İçerde 3. yeni bölüm fragmanında Mert ormanda Sarp'a ait olan fotoğrafı bulunca araştırmaya başlar Mert Sarp'ın kardeşi olduğunu öğrenecek mi? İçerde heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

İçerde 3. bölüm fragmanında Mert büyük sırrın peşine düşüyor

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral yer alıyor. Yayınlanan ilk iki bölüm ile reyting rekorları kıran Uluç Bayraktar imzalı dizi yeni bölümü ile 3 Ekim Pazartesi akşamı Show Tv'de ekrana geliyor.

Haberin Devamı

İÇERDE 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“İçerde”nin 2. bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal’le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

İÇERDE 3. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE GENEL HİKAYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Haberin Devamı

İÇERDE 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI