Gündem İçerde dizisinde bir ayrılık daha! 37. bölümden ilk sahne nefes kesti!

İçerde dizisinde bir ayrılık daha! 37. bölümden ilk sahne nefes kesti!

29.05.2017 - 07:12 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi İçerde yine heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından yayına giren İçerde'nin 37. bölümden ilk sahne izleyiciyi heyecanlandırdı. Dizide Mert, Celal'e olan öfkesini zor gizliyor! Fırtınalar estirecek yeni bölümü ile İçerde dizisi 5 Haziran Pazartesi akşamı Show Tv'de ekrana kaldığı yerden devam edecek.

İçerde dizisinde bir ayrılık daha 37. bölümden ilk sahne nefes kesti

İçerde'nin dün akşam ekrana gelen son bölümden sonra 37. bölümden ilk sahne yayınlandı. Yeni bölüde Mert, Celal'e olan öfkesini zor gizliyor! 3 hafta sonra final yapacak olan İçerde dizisinin 36. bölümünde bir ayrılık daha yaşandı. İçerde’de Kudret Sönmez Tek’i canlandıran Uğur Yücel diziye veda etti. İçerde dizisinde geçtiğimiz haftalarda iki önemli oyuncu Bensu Soral ve Mustafa Uğurlu ölerek veda etmişti. Her bölümde büyük sürprizlerin yaşandığı diziye bu hafta da Uğur Yücel veda etti.

Haberin Devamı

Bu hafta yayınlanan 36. bölümde, Kebapçı Celal’in düşmanı olarak giren Kudret Sönmez Tek karakterine hayat veren Uğur Yücel diziye veda etti. Kudret (Uğur Yücel), senaryo gereği düşmanı Celal (Çetin Tekindor) tarafından vurularak veda etti.

İçerde dizisi 3 hafta sonra yayınlanacak olan 39. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin nefesleri kesecek yeni bölümünde Yılmaz Kardeşler, Celal’e karşı omuz omuza mücadele etti. Kudret ile Celal arasındaki hesaplaşmada ise iki ezeli düşmandan biri yeni güne doğan güneşi göremeyecek. Sarp ve Mert, kardeş olduklarını nasıl öğrendi, Celal ile Kudret arasındaki büyük savaş nasıl sonuçlanacak gibi sorular cevap buldu. ‘İçerde’nin yeni bölümü 29 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara geldi.

Sarp ve Mert’in kavuşmasının ardından son oyun başladı. Yılmaz Kardeşler, hayatlarının en zorlu mücadelesini verecekler. Çocukluk yıllarında sayısız anı biriktirebilecekken, birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Sarp ve Mert, Celal’e karşı omuz omuza savaşacaklar.

İÇERDE 37. BÖLÜMDEN İLK SAHNE!



Celal ile Kudret arasındaki büyük hesaplaşmada son raunt!

İçerde son bölümüde Sarp’ın kaçmasını sağlayarak gelişmeleri uzaktan izleyen Kudret, oyuna yeniden dâhil olacak. Celal’in mahallesine gelerek ona meydan okuyan Kudret, yılların biriktirdiği hesabı kapamak üzere harekete geçecek. Hayattaki tek değerli varlığını, sevdiği kadın Nermin’i kaybettikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmayan Kudret, beklenmedik hamlesiyle Celal’i savaşın içine çekecek. Nefeslerin tutulacağı bu son hesaplaşmada iki ezeli düşmandan biri için gün tekrar doğmayacak.



İÇERDE 36. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Reyting başarısını tadında bırakmak isteyen yapımın bu haftaki yeni bölümünde yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.