Gündem İçerde’nin 34. yeni bölüm fragmanına göre Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor!

İçerde’nin 34. yeni bölüm fragmanına göre Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor!

11.05.2017 - 12:52 | Son Güncellenme:

İçerde dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı! Reyting rekortmeni dizi İçerde’nin 34. yeni bölüm fragmanında Mert ile Füsun'un arasındaki diyalog sahnesi nefesleri kesti. Peki Füsun'u Mert mi kaçırıyor? İki kardeş olduklarından haberi olmayan Sarp ve Mert bu zor durum karşısında yeni bölümde neler yapacak? merak konusu oldu..

İçerde’nin 34. yeni bölüm fragmanına göre Sarp ve Mert arasında büyük savaş başlıyor

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Yıldıray Şahinler, Nihal Koldaş ve Gözde Kansu’nun paylaştığı İçerde dizisinin 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamlarına ismini yazdıran İçerde dizisi yeni bölümünde Mert, Füsun’u bulmak için harekete geçiyor. Sarp’ın polis olduğunun ortaya çıkmasıyla ateş hattının tam ortasına düşen Füsun’un nerede olduğu sorusu yeni bölümde cevap bulacak.

Haberin Devamı

İçerde’nin heyecan dolu yeni bölümü 15 Mayıs Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de ekranlara gelecek.

İÇERDE 34. BÖLÜM FRAGMANI



İçerde bu hafta ekrana gelen son bölümde Sarp ve Mert, Sarp’ın polis olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıyla yeniden karşı karşıya geldi. Mermilerin ve yumrukların, fırtına öncesi sessizliği bir bıçak gibi kestiği bölümün final sahnesi, sosyal medya mecraları Twitter ve Instagram’da da #hesapgünü etiketi altındaki yorumlar arasında gündeme yerleşti.

Dizinin son bölümü AB’de 10,27 izlenme oranı (rating), 24,37 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 9,17 izlenme oranı (rating), 20,75 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #hesapgünü etiketi için 34. 981 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 50 dakika, dünyada ise 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

Haberin Devamı

İçerde’nin aksiyon yönetmeni olan Uğur Yıldıran, bu sahnenin perde arkasını şu sözlerle anlatıyor: “Amacımız Türk aksiyonu yaratmaktı. Duygusal bir toplumuz ve aksiyonumuz da böyle. Bütün dövüş tekniklerinden yararlandım ama sahne için duygu ön plandaydı.” Sarp ve Mert’in çocuklukları ile bugün arasında geçişlerin olduğu ve çatıda masumiyetin simgesi beyaz çarşafların arasında geçen dövüş sahnesinin çekimleri tam iki günde gerçekleşti. Özel fünyeleme sisteminin kurulduğu bu sahne, özel kameralarla çekildi. Wing Chun’dan tekvandoya, kick bokstan Jiu Jitsu ve Muay Thai’ye kadar pek çok dövüş sanatının harmanlandığı sahne, Sarp ve Mert'in çocukluklarındaki oyun anıyla birleştirilerek bir dövüş koreografisi oluşturuldu. Görsel ve ses efektleriyle desteklenen sahne için Uğur Yıldıran, aksiyon sahnelerinde çok başarılı olduklarını dile getirdiği Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile çekimlerden önce provalar yaptı. Sarp ve Mert’in çatıdan düşmesiyle sonlanan sahne, ekran başındakileri de merakta bıraktı.

İÇERDE 34. BÖLÜMDEN İLK SAHNE!



“Siz düşman değilsiniz, kardeşsiniz”

Besteleriyle sahneleri müzikal olarak zenginleştiren Toygar Işıklı, final sahnesinin müziğini bestelerken öncelikli olarak flashbacklerle vurgulanan kardeşlik duygusuna yoğunlaştı. Işıklı, bestenin hazırlık sürecini şu sözlerle yorumluyor: "Duygusal olarak siz düşman değilsiniz, kardeşsiniz etkisini hissettirmek önemliydi.

Haberin Devamı

Müzikal olarak da minimal bir yapıda, bir döngü içerisinde yavaş yavaş yükselen ve o döngünün içerisinde kardeşlerin temasını da müziğin içerisine adapte eden bir final eseri oldu." Çan sesi çıkaran bir tür perküsyon enstrümanı olan 'glockenspiel'i de kullanarak Sarp ve Mert'in çocukluklarının ortak simgesi müzik kutusuna atıfta bulunan ünlü müzisyen, bu beste için sinema mantığıyla, kare kare çalıştığını dile getiriyor.

İÇERDE DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Reyting başarısını tadında bırakmak isteyen yapımın, Haziran 2017’de 39. bölümüyle final yapacağı öğrenildi. İçerde, final bölümüyle 19 Haziran Pazartesi akşamı Show TV’de!