Gündem İçimdeki Fırtına 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçimdeki Fırtına 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.03.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin yeni dizisi İçimdeki Fırtına bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Heyecanla beklenen İçimdeki Fırtına 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu izleyiciyi tarafından merak konusu oldu. Henüz yayına girmeyen yeni bölüm fragmanı öncesi geçtiğimiz hafta İçimdeki Fırtına dizisinde Ezgi, gerçek Elif Deran’ın kocası Tarık’ın izine ulaşır.

İçimdeki Fırtına 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımını Aslan Film'in üstlendiği, senaryosunu İpek Kadılar'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın yaptığı, başrollerini ise Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu ve Hatice Aslan’ın paylaştığı İçimdeki Fırtına 4. bölümü ile dün akşam ekrana geldi.

Haberin Devamı

Tüm çocukluklarını birlikte, dayanışma içerisinde geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatıldığı ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinin 4'üncü bölümüne (Elif Deran) Gizem Karaca ve (Fırat) Burak Yamantürk’ün romantik sahneleri damga vurdu

'Elif', kız kardeşi Ezgi (Merve Boluğur) ve eski sevgilisi Emre’den (Yusuf Çim) intikam almak için hayatını kurtaran 'Fırat' ile yakınlaşarak romantik anlar yaşadı.

İÇİMDEKİ FIRTINA 4. BÖLÜM ÖZETİ

Elif’in Deniz olduğunu ispatlamak isteyen Ezgi, gerçek Elif Deran’ın kocası Tarık’ın izine ulaşır. Ne var ki Ezgi’nin gazeteci arkadaşı Mete, Tarık’ın telefonunu almadan adamı gönderir. Beş yıldır görmediği karısının artık çok zengin olduğunu ve Deran Holding’te çalıştığını öğrenen Tarık soluğu holdingte bulur. Tarık’ın Elif’le karşılaşması demek bütün oyunun ortaya çıkması demektir fakat Ezgi, bu oyunun açığa çıkacağı noktada Emre’nin orada olmasını istemez. İşler arapsaçına döner. Artık Tarık büyük bir tehdittir Elif için. Ezgi ise bu işin peşini bırakmayacaktır.

Haberin Devamı

Diğer yandan Ezgi’nin canını sıkan en önemli mesele Emre’nin Elif’e farklı bir gözle bakmasıdır. Ezgi tekrar aynı kaderi yaşamak istemez. Emre’yi kaybetmek en büyük korkusudur. Elif ise Emre’yi Ezgi’nin elinden almaya kararlıdır. Hatta bu uğurda Fırat’ın sözünden bile çıkar. Elif’in intikam ateşi ve duyguları arasında kalması işleri iyice zorlaştırır.

Tüm bunlar olurken Ezgi’nin iç dünyası da aralanır. Ezgi’nin kardeşini sevmemesinin ve ona kötülük yapmasının sebepleri ortaya çıkar.