Cadde İclal Aydın'dan şiir albümü: Unutursun

İclal Aydın'dan şiir albümü: Unutursun

27.05.2017 - 09:28 | Son Güncellenme:

DokuzSekiz Müzik etiketiyle kısa süre önce çıkardığı şiir albümü ile büyük ses getiren İclal Aydın, 'Unutursun'un tanıtımını yine DokuzSekiz Müzik’in organizasyonunda, BKM sahnesinde görkemli bir konser ile gerçekleştirdi.

İclal Aydından şiir albümü: Unutursun

Enerjisi ve esprileriyle izleyicilere keyifli ve aynı zamanda okuduğu şiirler ile hüzünlü dakikalar yaşatan İclal Aydın’a albümüne şarkılarıyla destek veren Cem Adrian, Ceren Çağatay, Cihan Mürtezaoğlu, Ender Balkır, Gökçe Bekaroğlu, Koray Avcı, Mümin Sarıkaya ve Rubato eşlik etti.

Haberin Devamı

“Şarkılar ve şiirler iyi ki var, onlar olmasaydı acılar nasıl teselli olurdu?” diyerek geceyi açan İclal Aydın, sahnede ilk defa seslendirdiği yeni şiirleri ile izleyenleri duygulandırırken, albümüne sesleri ile katkıda bulunan sanatçı dostları ise seslendirdikleri şarkılarla izleyicileri mest etti.

Aydın’a gece boyunca eşlik eden sanatçılar albümde seslendirdikleri şarkıların yanı sıra klasikleşmiş ve herkesin gönlünde farklı bir yere sahip olan şarkıları da konserin ikinci yarısında seslendirdiler. İclal Aydın, konserin sonunda; “1996 yılında ilk kez BKM’nin merdivenlerinden çıktığımdaki heyecanı hala yaşıyorum. Burası bir okul gibi. Hastane yaşam ünitelerinin sesi benim için burada atıyor. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum” diyerek, BKM ailesine, DokuzSekiz Müzik ailesine ve tüm sanatçı dostlarına teşekkürlerini sundu.

Haberin Devamı

Konser sonrası kulis önünde uzun kuyruk oluşturan hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren İclal Aydın, kitaplarını ve albümünü imzaladı.