Kastamonu “İDEALİST GENÇLİK”, KONYA’YI ZİYARET ETTİ

“İDEALİST GENÇLİK”, KONYA’YI ZİYARET ETTİ

05.03.2015 - 18:43 | Son Güncellenme:

.

“İDEALİST GENÇLİK”, KONYA’YI ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı’nca desteklenen ve Kastamonu Şaban-ı Veli Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri derneğince yürütülen “İdealist Gençlik” projesi kapsamında Konya’ya gezi düzenlendi.
14-29 yaşları arasında 80 gencin katıldığı gezide gençler, Konya’nın manevi tarihi ve tabi değerlerini görme mutluluğunu yaşadılar.
Proje Koordinatörü Ümit Karaman, “Hava çok güzeldi. Konya çok güzeldi. Arkadaşlık ortamı çok güzeldi. Geziye katılanlar çok mutlu oldu" diyerek ifade etti. Ümit karaman Konya’da Mevlana Hazretlerini ziyaret ettik, Müzeyi gezdik, türbeleri ziyaret ettik, Tarihi yapıları inceledik. Alaaddin Tepesini ve diğer güzellikleri gördük. Emeği geçenlere ve katılan arkadaşlara teşekkür ederiz” dedi.
Proje Yürütücüsü ve Dernek Başkanı Enis Köklü ise, “Gençlerimizin öğrenme arzusu ve aralarındaki güzel birliktelik, bizleri çok mutlu etti. Gezi dönüşü katılanların memnuniyeti çalışma arzumuzu arttırdı. Proje dahilinde gezilerimiz devam edecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Kastamonu Şaban-ı Veli Derneği yöneticilerimize, Sıla Öğrenci Yurdu Personeline ve gençlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.