Kırşehir İftar sofraları ile belediye gönülleri birleştiriyor

İftar sofraları ile belediye gönülleri birleştiriyor

13.06.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, oluşturulan iftar sofraları ile gönülleri birleştiriyor.

İftar sofraları ile belediye gönülleri birleştiriyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, oluşturulan iftar sofraları ile gönülleri birleştiriyor.
Manevi atmosferin tam yaşanabilmesi ve sosyal belediyeciliğin gereğinin yapılması adına vatandaşla bir arada olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Ramazan ayımız mübarek olsun. Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bizler de bugün sizlerle birlikte iftarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlar sofralarını, ekmeğini, sevgisini, muhabbetini paylaşırsa daha kıymetli hale gelir. Millet olarak her zaman yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz.” dedi.
Geleneklerin yaşanması gerektiğini belirten Bahçeci, “Hem dinimizin gereği hem de geleneklerimizin gereği olarak bunu en güzel şekilde yaşıyoruz. Ramazan ayı da buna bir vesile oluşturuyor. Ben de bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Belediye olarak Ramazan ayına özel, ramazanın maneviyatını hissettirecek dolu dolu bir program hazırladık, her yıl olduğu gibi bu yılda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan etkinliklerle sizleri buluşturacağız.” diye konuştu

Haberin Devamı


ÇOCUKLARLA BAŞKAN İFTAR SOFRASINDA BULUŞACAK


Belediyenin düzenlediği etkinlikler kapsamında her yıl çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Bahçeci, düzenledikleri iftarlar günlük ortalama olarak 2 bin 500 kişinin katıldığını kaydetti. Belediye Başkanı Bahçeci sözlerini şöyle tamamladı:
“Bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, yaşlılarımızla da iftar programları düzenleyeceğiz. Bu ay içinde hastanede kalan vatandaşlarımızı da ziyaret ederek onların yalnız olmadığını hep onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Ayrıca Kuran Kurslarındaki öğrencilerimizi ve esnaflarımızı da ziyaret edeceğiz. Kadir Gecesi programımızı Ahi Evran Camiinde gerçekleştireceğiz. Caminin önünde mevlid-i şerif ve Kuran-ı Kerim tilaveti programı yapacağız. Bu Ramazan’da da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç - yaşlı, kadın erkek bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Ramazan’ın manevi ikliminden bütün şehir olarak nasiplenmemizi, Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazanın İslam Alemi’ne ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.”