Teknoloji Capcom, Bir Yıllık Planını Açıkladı

Capcom, Bir Yıllık Planını Açıkladı

10.05.2016 - 15:34 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının başarılı geliştiricilerinden biri olan Capcom, gelecek yılın nisan ayına kadarki olan çıkış takvimi planını açıkladı…

Capcom, Bir Yıllık Planını Açıkladı

Monster Hunter, Street Fighter ve Resident Evil gibi milyonlarca adet satış elde eden oyun serilerine imza atmış olan Capcom, paylaşılan yeni bir rapor sonrasında gündeme gelmiş bulunmakta. Zira listeleme şirketi tarafından hazırlanan bu yeni rapor, firmanın üzerinde çalıştığı büyük yapımları doğrular niteliklere sahip. Zira bahsi geçen raporda aynı zamanda beklenen satış rakamları da yer almakta. Ki bu rakamlara göre geliştirilmekte olan oyunların büyük yapımlar olduğunu söylemek mümkün.

Haberin Devamı
3 oyun bizleri bekliyor

Belirtilenlere göre Capcom, gelecek yılın nisan ayına kadar karşımıza 3 adet büyük oyun projesi ile karşımıza çıkmış olacak. Raporda bu oyunlardan birinin Monster Hunter serisine ait yeni bir yapım olduğu belirtilmekte. Ki bu oyunun 2 milyon adet satması bekleniyor. Bir diğer adı belirsiz oyunun 4 milyon, üçüncü yapımın ise 2 milyon adet satış elde etmesi beklenenler diğer bilgiler arasında.

Yoksa yeni Resident Evil mi?

Capcom diyince akla ilk gelen oyunlardan biri olan Resident Evil’in hali hazırda yeni bir halkası zaten bekleniyor. Yani adı belli olmayan yapımlardan biri yeni Resident Evil halkası olabilir. Bir diğerinin ise epey gizem taşıdığını kolaylıkla söyleyebiliriz. Eğer konu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşılır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.


Yazarlar