Gündem İki çocuğu dövdü çuvalla kuyuya attı

İki çocuğu dövdü çuvalla kuyuya attı

16.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eşinden ayrılmasına neden olduğuna inandığı kayınbiraderinin 2 çocuğunu döven Rukiye Tülay, çocukları çuvala koyup kuyuya attı. Çocuklardan biri öldü, diğeri ise yaralı olarak kurtarıldı

İki çocuğu dövdü çuvalla kuyuya attı

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde 3 yıl önce eşinden boşanan Rukiye Tülay (28), iddiaya göre intikam için, eski kayınbiraderinin 2 çocuğunu dövdükten sonra ayrı çuvallara koyup kuyuya attı.

İki çocuğu dövdü çuvalla kuyuya attı
Kuyuya atılan iki kardeşten 10 yaşındaki Mehmet Ali öldü, 7 yaşındaki Eylül Turan ise, hastaneye kaldırıldı. Tomarza ilçesinin Şiraz Mahallesi’nde oturan Elif Turan ile çocukları Mehmet Ali Turan ve Eylül Turan, Pusatlı Mahallesi’ndeki dedeleri Hayri Nar’ın evine ziyarete gitti. Önceki gün, dedelerinin evinden yiyecek almak üzere yakındaki markete giden Mehmet Ali ve Eylül Turan kardeşler, alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönerken Rukiye Tülay’ın evinin önüne geldi.

Haberin Devamı

Kuyuyu samanla kapattı

Tülay, eski kayınbiraderinin çocuklarına iddiaya göre, “Aldığınız yiyecekleri getirin poşete koyayım” dedikten sonra onları evinin bahçesine aldı. Eşinden 3 yıl önce boşanmasında rolü olduğunu düşündüğü kayınbiraderi Şamil Turan’ın çocuklarını döven kadın, çocukların öldüğünü zannederek 2 ayrı çuvala koyduktan sonra bahçedeki yaklaşık 7 metre derinlikteki boş kuyuya attı, kuyunun üstünü de taş ve samanla kapattı. Çocuklarından uzun süre haber alamayan anne Elif ve baba Şamil Turan durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve mahalle sakinlerinin yaptığı arama sonucu ağır yaralı Eylül Turan’ın ‘Anne’ diye inlemesi duyuldu.

Kıskançlık ve intikam mı?

Kuyudan çıkarılan çocuklardan Mehmet Ali Turan’ın öldüğü belirlendi. Eylül Turan ise, yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayın zanlısı Rukiye Tülay’ı gözaltına aldı. Rukiye Tülay’ın akli dengesinin yerinde olup, olmadığı araştırılırken, talihsiz Mehmet Ali Turan’ın yapılan otopside boğulduğu belirlendi. Olayın meydana geldiği Pusatlı köyü muhtarı Adem Tükenmez, “Jandarma olayı çok yönlü araştırıyor. Sanıyoruz, konu kıskançlık ve intikam yüzünden meydana gelmiş” dedi.