Gündem İki Yalancı 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İki Yalancı 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

21.08.2017 - 09:47 | Son Güncellenme:

İki Yalancı 7. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Serkan ile yaptığı at yarışını kaybeden Alp atı vurmaya kalktı. Tüm olanları gören Serkan ise Duygu'ya gerçekleri ispat etmeye çalıştı. Peki başarabildi mi? Merakla beklenen İki Yalancı dizisinin 8. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

İki Yalancı 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

İki Yalancı 7. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Duygu, Alp'in verdiği yüzüğü çıkartıyor! Alp, Serkan ve Duygu ikilisinden nasıl intikam aldı? İki Yalancı'nın 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

İKİ YALANCI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Alp, zaman geçtikçe Duygu'dan şüphelenmeye başlar. Evlenmek istediği kadının başkalarıyla olan yakınlaşmaları dikkatini çeker ve bunu açık şekilde Duygu'nun yüzüne söyler. Duygu ise içinde olan gerçek aşkın sesini dinleyerek yüzüğü çıkartır. Öfke kontrol sorunu olan Alp, bu durumu kabullenemeyip nasıl intikam alacak?

Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı? Duygu, Alp ile devam mı edecek?

Alp'in takıntılı tavrına şahit olan Serkan, Duygu'ya da zarar verebileceği düşüncesine kapılır. Duygu'ya olan hisleri olduğu sürece onun zarar görmesini göze alamaz ve onunla konuşmaya karar verir. Duygu ise Serkan'ın kendisini düşündüğünü farkedince ona nazlanmaya başlar. Bu ikilinin maceralı aşk hayatını yeni bölümde neler bekliyor?

Haberin Devamı

At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkındır. Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelenir ve ona olanları anlatır fakat Duygu, Serkan'a inanmaz. Seren Hanım, yaşlı bakımı için bir yardım gecesi düzenler, gecenin konseptinde çiftler tango yapacaktır. Esra ile Serkan ve Duygu ile Alp dans dersleri almaya başlarlar.

Bu sırada Alp, Serkan ve Duygu arasında bazı şeylerden şüphelenmeye başlar. Bu şüphesi git gide artıp hırçınlaşınca Duygu ile kavga ederler. Aynı zamanda Naci ve Cenk de Burcu yüzünden birbirine girerler.

İKİ YALANCI 7. BÖLÜM FRAGMAN 1

İKİ YALANCI 7. BÖLÜM FRAGMAN 2