Gündem ‘İkisini de ben vurdum’

‘İkisini de ben vurdum’

06.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mediha Akdağ ile Tuncer Kütük bir otomobilde tabancayla öldürülmüş olarak bulundu. Akdağ’ın boşanma sürecinde olduğu eşi, çifte cinayeti işlediğini itiraf etti

‘İkisini de ben vurdum’

Aksaray - Konya yolu yakınındaki bir tarlada önceki gün hasarlı otomobilin içine bakanlar gözlerine inanamadı. Otomobilin içinde biri kadın, diğeri erkek iki kişinin cesedi vardı. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekibi, sürücü Tuncer Kütük’ün (27) iki, yanında bulunan Mediha Akdağ’ın (50) ise üçü başına olmak üzere altı kurşunla öldürüldüğünü belirledi.
Aracıyla takip etti

Haberin Devamı

Jandarma, Mediha Akdağ’ın eşi Şükrü Akdağ (52) ile ayrı yaşadığını ve çiftin boşanma davasının iki yıldır sürdüğünü belirledi. Olay günü de Mediha Akdağ’ın eşyalarını Tuncer Kütük ile birlikte otomobile yükleyip, Aksaray’da tuttuğu eve götürdüğü tespit edildi. Konya’nın Sarayönü ilçesinde yaşayan ve şüphe üzerine gözaltına alınan Şükrü Akdağ, çifte cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Şükrü Akdağ ifadesinde şunları söyledi: “Onları namusum için öldürdüm. Eşimle iki yıldır ayrı yaşıyorduk. Eşim benden ayrılıp Konya’da ev tuttu. Ben Sarayönü ilçesinde yaşamaya devam ettim. Olay günü Mediha’nın komşuları beni arayarak, ‘Eşin eşyaları toplamış gidiyor’ dediler. Bunun üzerine aracımla onları takip etmeye başladım. Sultanhanı ilçesi yakınlarında arabayla önlerini kestim. Benden kurtulmak için otomobille şarampole indiler. Peşlerinden şarampole indim. Tabancayla Tuncer Kütük’e iki el, Mediha’ya da altı el ateş ettikten sonra aracımla Sarayönü’ne döndüm.” Katil zanlısı emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Haberin Devamı

‘Operasyon tamam!’

Bu arada Tuncer Kütük’ün olaydan önce Konya’dan Aksaray’a giderken, otomobil içinden sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında canlı yayın yaptığı, yanındaki Mediha Akdağ’a da sürekli kendisini çekmesini söylediği görüldü. Görüntülerde Kütük’ün sosyal medyada konuştuğu bir kişiye de “Operasyon başarıyla tamamlandı” demesi dikkati çekti.