Edirne İl Sağlık Müdürü Kişioğlu Hastaneleri Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürü Kişioğlu Hastaneleri Ziyaret Etti

02.09.2017 - 12:08 | Son Güncellenme:

.

İl Sağlık Müdürü Kişioğlu Hastaneleri Ziyaret Etti

EDİRNE (AA) - Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, Kurban Bayramı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki hastaneleri ziyaret etti.

Haberin Devamı

Kişioğlu, arife günü Edirne Valisi Günay Özdemir'le Sultan 1. Murat Devlet Hastanesini ziyaret ettikten sonra, diğer sağlık kuruluşlarına da giderek çalışanların, hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı.

Keşan, Uzunköprü, İpsala, Süloğlu ilçelerindeki özel ve devlet hastanelerini ziyaret eden Kişioğlu, sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını tebrik etti.

İlçelerdeki sağlık kuruluşlarına ziyaretlerini bayram boyunca sürdürecek olan Kişioğlu, şunları kaydetti:

"Bayram boyunca kentin tamamında 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti veren tüm kamu ve özel hastanelerimizi, 112 Acil Komuta Merkezimizi ve bağlı acil sağlık ekiplerimizi ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimizde özellikle yoğun bakımlarımızda, palyatif bakım merkezlerimizde ve acil servislerimizde yatan hasta ve yakınlarına da uğranarak, bakanımızın geçmiş olsun dilekleri ve bayram tebrikleri iletiyoruz. Bayram seyran demeden hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımıza, fedakar, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı şahsımız ve Sağlık Müdürlüğümüz adına bir kez daha teşekkür ediyor, hepsinin bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz."

Yazarlar