Kültür Sanat İlham Gencer Tıp Bayramı'nda Jazz Company’de

İlham Gencer Tıp Bayramı'nda Jazz Company’de

11.03.2013 - 17:51 | Son Güncellenme:

Caz müziğinin usta ismi İlham Gencer, 14 Mart’ta caz müziğinin genç yeteneklerinden İpek Dinç ile birlikte Jazz Company’de sahne alıyor

İlham Gencer Tıp Bayramında Jazz Company’de

Elite World İstanbul Hotel bünyesinde yer alan Jazz Company “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla tıp çalışanları için özel bir program ve özel bir menü hazırladı.

Haberin Devamı

Türk müzik tarihinin “Yaşayan Çınar”ı İlham Gencer eskiden olduğu gibi bu özel gecede de doktorlar için sahnede olacak ve kendisine caz müziğinin genç yeteneklerinden İpek Dinç eşlik edecek.

Bu özel gecenin menüsünde ise zengin atıştırmalık sepeti ( tavuk parçaları, sosis, elma dilim patates, mozarella çubukları, mini peynirli börek, mantar pane tatlı ve ekşi sos ile) mevsim meyveleri tabağı ve sınırsız yerli içki yer alıyor.

Tıp Bayramlarının vazgeçilmez müzisyeni İlham Gencer ve İpek Dinç’in muhteşem performansı eşliğinde unutulmaz bir 14 Mart gecesi için Jazz Company sizleri bekliyor.

Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim İstanbul

Tel: 0212 313 83 83

www.eliteworldhotels.com.tr

JAZZ COMPANY Hakkında

Haberin Devamı

Şehrin merkezi Taksim’de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company, dördüncü yılında da yine özel isimlerle caz severlerle buluşmaya devam ediyor, her Cuma ve Cumartesi aksamı 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz müzik dinletileriyle, caz severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen otel misafirlerinin gözdesi…

Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, içki menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" menüsü ile de gelenlerin damak zevkine hitap eden Jazz Company adından sıkça söz ettirdiği "jam session"ları, sürpriz sanatçıları, yenilenen teknik donanım ve dekoruyla farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim İstanbul

Tel: 0212 313 83 83 www.eliteworldhotels.com.tr

MART 2013 TAKVİMİ

01 Mart BOOST BAND

02 Mart İlham Gencer & İpek Dinç

08 Mart Can Ercan Quintet

09 Mart Buket Çoşkuner Trio

14 Mart March İlham Gencer & İpek Dinç “Tıp Bayramı Özel Gece”

22 Mart İlham Gencer & İpek Dinç

23 Mart “Tahterevalli”

29 Mart Funda Sezer Trio “Latin Night”

30 Mart Murat Orancı ile “Elvis Night”