Gündem İlişki Durumu Karışık son bölümde yeni sözleşme!-izle

İlişki Durumu Karışık son bölümde yeni sözleşme!-izle

03.09.2015 - 10:43 | Son Güncellenme:

Can ve Ayşegül'ün evliliklerinin sahte olduğu ortaya çıktı. Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Can ve Ayşegül'ün evliliklerinin sahte olduğunun anlaşılmasıyla yeni bir sözleşme yapmak zorunda kaldılar. İlişki Durumu Karışık'ta işler iyice karışıyor..

İlişki Durumu Karışık son bölümde yeni sözleşme-izle

Show TV’nin her hafta ilgiyle izlenen yaz dizisi “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Haberin Devamı


Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 9. BÖLÜM FRAGMANI

Cumartesi akşamları Show TV'de izleyiciyle buluşan romantik komedi İlişki Durumu Karışık 8. bölümünde; Can, Ayşegül'ü Murat'tan kıskandı, Murat ise şok bir hamleyle formalite evliliği bildiğini açıkladı ve Ayşegül'e aşk itirafında bulundu. Can, Ayşegül, Elif ve Murat arasındaki gelgitli aşkı bu bölümde neler olacağı merak ediliyor...

“İlişki Durumu: Karışık” son bölümünde; Ayşegül kalbini Can’a açmış, hislerini dile dökmüştür. Can’ın Ayşegül’e cevabı Ayşegül’ü sinir krizine sokmaya yetecektir! Can’ın Elif’le yakın arkadaş olması herkesin dilindedir. Handan tarafından uyarılan Can, Elif’ten uzak kalmayı başarabilecek midir? Yoksa Elif’in bir sözüyle ona mı koşacaktır? İsmail, Ayşegül için büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ayşegül’ün tarzı İsmail’e emanettir! Ayşegül, İsmail’in “lady okuluna” kayıt olur! Eve gelecek olan gazeteciler için Ayşegül’ün ev sahipliği yapması gerekir. Eline büyük bir koz geçen Ayşegül bu durumu Can’a karşı kullanır. Can elinde bez ile bütün evi Ayşegül’e inat temizleyebilecek midir? Murat doğum gününü Ayşegül’le birlikte geçirir. Murat, Ayşegül’e karşı hissettiklerini dile döker. Çünkü öğrendikleri aklını karıştırmaya yetmiştir!