Gündem İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yaptı?

İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yaptı?

29.04.2016 - 11:56 | Son Güncellenme:

Bir dizi daha reyting kurbanı olarak ekranlara veda etti. Show TV de yayınlanan İlişki Durumu Karışık dizisi erken final yapma kararı aldı. İlişki Durumu Karışık en son 40. bölümü ile ekrana gelmişti. İşte İlişki Durumu Karışık dizisi hakkında detaylı bilgiler...

İlişki Durumu Karışık dizisi final mı yaptı

Geçtiğimiz yaz ayında ekran macerasına başlayan, birçok dizinin arasından sıyrılıp yüksek reytingleriyle kış sezonunda da yayınlanmaya devam eden İlişki Durumu Karışık dizisinin reyting oranlarının son haftalarda düşmesiyle Show TV yönetimi tarafından günü değiştirilmişti. Dizinin yayın günü, 20 Nisan’dan itibaren cumartesi akşamından çarşamba akşamına taşınmıştı. Kanal yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden “İlişki Durumu Karışık” dizisini yayından kaldırma kararı aldı. Dizi final bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık dizisi ekranlara veda etti. Baş rollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı dizi reyting kurbanı oldu. Dizinin yayın günü, 20 Nisan tarihinden itibaren cumartesi gününden çarşamba akşamına alındı.Show TV yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden "İlişki Durumu Karışık" dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÜZÜCÜ HABERİ BERK OKTAY DUYURDU

Dizinin takipçilerine bu üzücü haberi Berk Oktay duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gelecek hafta yayınlanacak 40. bölümüyle final yapacağı haberini verirken, set ekibine oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Oyuncular: Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe), Özlem Öçalmaz (Ece)

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

“İlişki Durumu: Karışık”ın final bölümünde; Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Artık yapacakları tek şey nikah gününü beklemektir. Bu sırada Gülendam ve Sıtkı ile İsmail ve Nebahat de evlilik hazırlıklarındadırlar. Hangi gün nerede evleneceklerine karar vermeye çalışırlar. Sonunda her şeyi ayarlayan yine Ayşegül olur. Murat ve Elif ise, yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine ait olduklarını anlamış ama bir türlü ilişkilerinin adını koyamamışlardır. Sevgiye hasret ikilimiz yavaş yavaş duvarlarını yıkarlar. Etrafındaki herkesin çift olarak mutluluğa yürümesiyle içlenen Mediha’ysa Naci’yi kendisine döndürebilmek için son kozunu oynar ve kazanır. Sonunda o da muradına erecektir. Herkesin hak ettiği ‘mutlu son’ artık gelmiştir.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ HAKKINDA

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

Haberin Devamı

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor. İlişki Durumu: Karışık, 2004 Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanan başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk, gençlik ve romantik komedi dizisidir.

Yazarlar