Gündem Var mısınız Yok musunuz ne zaman başlıyor?

Var mısınız Yok musunuz ne zaman başlıyor?

16.06.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

Sevilen sunucu İlker Ayrık yeni projesi olan Var mısınız Yok musunuz ile eğlendirmeye kaldığı yerden devam ediyor. Peki büyük bir heyecan içinde beklenen Var mısınız Yok musunuz ne zaman başlıyor? Kadroda kimler yer alacak? Tüm detaylar haberimizde...

Var mısınız Yok musunuz ne zaman başlıyor

Merakla beklenen yarışma progmamı Var mısınız Yok musunuz çok yakında Star Tv ekranlarında yerini alacak. Ünlü sunucu yayınladığı tanıtım fragmanıyla, harika bir programla izleyicinin karşısında olacağının sinyallerini verdi. Sezona damga vuracak bir yarışma programı ile gelen İlker Ayrık, Var Mısınız Yok Musunuz diyecek!

Haberin Devamı

EŞLİ, OYUNLU, ARABALI, HEYECANLI, KAHKAHALI

Yepyeni ve farklı bir içerikle ekrana gelecek olan yarışma programında en önemli farkı yarışmacıların eşli olması.İlker Ayrık oyunlarıyla da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyacak.

‘Var Mısınız Yok Musunuz’ da ‘500.000’ TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de olacak. Tüm dünyada 76 ülkede yayınlanan ve Türkiye’de de bir efsane olan “Var Mısın Yok Musun” yarışmasının ismi de değişti. Yarışma artık eşli olduğu için ismi de “Var Mısınız Yok Musunuz” oldu. Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz” çok yakında Star TV’de izleyici ile buluşacak.”

ÖNCE MAÇSONRA İFTAR KEYFİ

Var mısınız Yok musunuz ne zaman başlıyor

Yakında ekranlara gelecek olan yarışma programı “Var Mısınız Yok Musunuz” için gün sayan İlker Ayrık ve ekibi yarışmacılarla Türkiye Hırvatistan milli maçını birlikte izledi. Daha sonra iftar yemeğine geçilen akşamda, yarışmacılar ve set ekibi arasında eğlenceli diyaloglar yaşandı

Haberin Devamı

İLER AYRIK KİMDİR?

Var mısınız Yok musunuz ne zaman başlıyor

İlker Ayrık (d. 16 Ekim 1979, Balıkesir), Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda, Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2008 yılında Doa'nın Yallah klibinde oynamıştır. 2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'den beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ile birkaç defa Akbank reklamında oynamıştır. Çakallarla Dans filminde muhasebeci Servet olarak bilinir. Şu anda Seksenler dizisinde Çağatay karakterini canlandırmaktadır.