Gündem İngiliz turistin talihsiz ölümü

İngiliz turistin talihsiz ölümü

03.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiliz Sylvia Pritchard (68) Belek'te yaptığı tatil sırasında hayatını kaybetti.

İngiliz turistin talihsiz ölümü

Denize atlayan kadın kafasını dalgakırana çarptığı için yaşamını yitirdi. Olay Pritchard, eşi ve dört arkadaşıyla birlikte golf tatili yaparken meydana geldi. Arkadaşları ve eşiyle denize giden Pritchard suya atladı. Suya atladıktan sonra kafasını dalgakırana çarpan kadın beyin kanaması geçirdi.

‘İskeleden atladı, ters döndü’
Hastaneye kaldırılan Pritchard burada hayatını kaybetti. Kadının ölüm sebebi önce boğulma olarak kaydedildi. Ancak İngiliz yetkililer ölümün çarpmanın etkisiyle yaşanan beyin kanaması sebebiyle olduğunu açıkladı. Pritchard'ın otopsi raporu bu bilgiler ışığında değiştirildi. Dört çocuğu ve altı torunu bulunan Pritchard'ın birlikte tatile çıktığı arkadaşı Beryl Aubrey, "İskeledeki merdivenlerden birkaç basamak indikten sonra suya atladı. Atladıktan sonra yüzeye çıktı ve birden vücudu ters döndü. Hastaneye yetiştirmeye çalıştık ama orada hayatını kaybetti" dedi.
Kadının eşi ise, "Onu suya girerken görmedim. Beryl'in ona 'İyi misin?' diye seslendiğini duydum. İyi olup olmadığına bakmak için suyun kenarına gittim. Sudan çıkmasını söyledim. Ama vücudunun ters döndüğünü gördüm. Dalgakıran uzaktaydı. Suya atladığında bir dalganın onu sürükleyip kafasını çarpmasına neden olduğunu düşünüyorum" diye konuştu