Yozgat INLİNE MİLLİ TAKIMI AVRUPA ELEMELERİNE YOZGAT’TA HAZIRLANIYOR

INLİNE MİLLİ TAKIMI AVRUPA ELEMELERİNE YOZGAT’TA HAZIRLANIYOR

15.06.2016 - 14:46 | Son Güncellenme:

.

INLİNE MİLLİ TAKIMI AVRUPA ELEMELERİNE YOZGAT’TA HAZIRLANIYOR

Avusturya’da düzenlenecek Avrupa elemelerine katılacak olan Inline (Tekerlekli Paten) Hokeyi Milli Takımı, karşılaşmalar öncesinde hazırlık kampı için Yozgat’a geldi.
Inline Hokeyi Milli Takımı, Yozgat kampının ilk gününde Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu Spor Salonu’nda teknik ve taktik çalışma yaptı.
Başantrenör Mehmet Balkaya, 22-24 Haziran’da Avusturya’nın Steindorf kentinde düzenlenecek Avrupa elemelerine katılacaklarını söyledi. Müsabakalarda 8 ülkenin 2 grupta mücadele edeceğini ifade eden Balkaya, "Üç maçımız var. Sonra derecemize göre bir maçımız daha olacak. 21 Haziran’da Avusturya’da olacağız. Allah kısmet ederse burada da elimizden gelen çalışmayı yapıp Türkiye adına iyi bir sonuç alıp yurdumuza dönmek istiyoruz. Ayın 20’sine kadar Yozgat’tayız” dedi.
Balkaya, kamp süresince sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yapacaklarını ifade ederek, “Buz dışı çalışmalarımız var. Ona göre bir kamp programı hazırladık. Burada elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
Milli oyuncular Tolga Bozacı ile Serkan Gümüş ise elemelerde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini söyledi.