Teknoloji Instagram 'arşiv' özelliğini kullanıma sundu

Instagram 'arşiv' özelliğini kullanıma sundu

23.05.2017 - 13:12 | Son Güncellenme:

Instagram yeni bir özelliğini daha devreye soktu. Bundan sonra kullanıcılar Instagram'da seçtikleri fotoğrafları 'arşiv' özelliği sayesinde sadece kendileri görebilecek şekilde görüntülemeye devam edebilecek.

Instagram arşiv özelliğini kullanıma sundu

Fotoğraf ve video paylaşma ağı Instagram’a yepyeni bir özellik daha geldi. Kullanıcılar bundan sonra istediği gönderiyi arşivleyebilecek. 'Arşiv' özelliği sayesinde başkalarının görmesi istenmeyen fotoğraflar profil kısmından bu bölüme aktarılabilecek.

Haberin Devamı

Çekilen fotoğrafların sağ üst kısmında yer alan 'arşivle' seçeneğini seçerek, klasörünüze eklediğiniz tüm içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Arşiv kısmındaki fotoğraflar sadece profilin sahibine açık olacak ve buraya konulan fotoğraflar istenildiği takdirde tekrar profil kısmında ilk eklendiği tarih ve saat aralığında yayınlanacak.

Instagram şirketi sözcüsü konuyla ilgili "Her zaman Instagram deneyimini geliştirmek için yeni yollar deniyoruz" dedi.

Şu anda sınırlı sayıda kullanıcının hesabında etkin olan arşiv özelliğinin kısa süre sonra yaygınlaşacağı belirtildi.

Peki nasıl arşivleyebilirim?

Instagram'da herhangi bir fotoğrafınızı arşivlemek için ise yapmanız gereken şey önce paylaşım yaptığınız fotoğrafın üst kısmında yer alan '...' butonuna dokunmanız. Ardından arşivle seçeneğini seçin. Arşivlediğiniz anda fotoğrafınız arşiv klasörüne iletilecek ve paylaştığınız görüntüler arasından kaldırılacak.