Teknoloji Instagram Güncellendi Artık Uygulama İle…

Instagram Güncellendi Artık Uygulama İle…

02.09.2015 - 09:46 | Son Güncellenme:

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, hem iOS hem de Android platformlarında yeni sürüme terfi etti. Detaylar haberimizde... Bundan önce çözünürlük sınırının değişmesi ile gündeme gelen ve yapılan değişiklikler ile yenilenen...

Instagram Güncellendi Artık Uygulama İle…

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, hem iOS hem de Android platformlarında yeni sürüme terfi etti. Detaylar haberimizde... Bundan önce çözünürlük sınırının değişmesi ile gündeme gelen ve yapılan değişiklikler ile yenilenen Instagram, aldığı güncelleme sonrasında da gelişim gösterdi. Mesajlaşma özelliğinin daha iyi bir seviyeye taşındığını ve görsel anlamda değişikliklerin meydana geldiğini söylemek mümkün. Birkaç saat önce yayımlanan yeni güncelleme, Instagram içerisinde fotoğraflarımızdan herhangi birini arkadaşımıza göndermeye izin vermekte.

Haberin Devamı

İstenilen görselin, videonun ya da görsel materyalin belirli bir kişiye ulaşmasına izin veren güncelleme sonrasında ayrıca görsele tıkladığımızda kaynağa tekrardan geri dönmekteyiz. Bunun yanı sıra özel mesajlara emoji desteği de eklendi. Değişiklikler yaparak Instagram'ı daha eğlenceli kılan geliştirici ekip, bahsi geçen yeni güncellemeyi yayımlamış durumda. Uygulamayı güncellemek için Google Play ve App Store dijital mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar