Sosyalmedya Instagram şimdi de Stop Motion özelliğini test ediyor

Instagram şimdi de Stop Motion özelliğini test ediyor

02.11.2017 - 16:47 | Son Güncellenme:

Superzoom özelliğinin ardından Instagram, şimdi de Stop Motion özelliğini test etmeye başladı. Stop Motion, Instagram'da art arda birden fazla fotoğraf çekerek bunları bir GIF haline getirebileceğiniz özellik. İsterseniz bu içeriği Hikaye olarak da paylaşabilirsiniz.

Instagram şimdi de Stop Motion özelliğini test ediyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Instagram, Superzoom'u geçtiğimiz günlerde kullanıcılarının hizmetine sunmuştu. Superzoom, bir fotoğraf ve bir videodan daha yaratıcı bir etki sağlamanızı sağlıyor. Çektiğiniz fotoğrafı kolaylıkla yakınlaştırabiliyor ve duruma göre dramatik veya eğlenceli müzikler eklemenize olanak sağlıyor. Instagram şimdi de art arda birden fazla fotoğraf çekerek bunları bir GIF haline getirip, Hikaye olarak da paylaşabileceğiniz Stop Motion özelliğinin testlerine başladı.

Stop Motion özelliği, birden fazla fotoğraf çekerek bunları GIF haline getiriyor. Etiket veya metin gibi eklemeler yaptıktan sonra Hikayeler kısmında paylaşabiliyorsunuz. İsterseniz doğrudan mesaj olarak da gönderebilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi, aracın dünya çapında ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir tarih yok. Ancak özellik, test grubunun içinde popüler olduğu kanıtlanırsa, Stop Motion kameranın içinde Instagram'ın yaratıcı araçlar ailesine katılabilir.