Tatil İnternet’ten Online Sipariş ve Rezervasyonlar GÜVENLİ Mİ?

İnternet’ten Online Sipariş ve Rezervasyonlar GÜVENLİ Mİ?

06.06.2012 - 09:50 | Son Güncellenme:

İnternet günlük hayatımızın her saniyesini işgal etti. Peki, internet’ten rezervasyon yapmak Sipariş vermek,tatil satın almak ne kadar güvenli yada güvenli mi? Peki, bizler ne yapmalıyız? Nelere dikkat etmeliyiz? Mutlaka bilinmesi gereken altın öğütler mutlaka sonuna kadar OKUYUNUZ.

İnternet’ten Online Sipariş ve Rezervasyonlar GÜVENLİ Mİ

1)Online Sitelerin mutlaka SSL GÜVENLİK SERTİFİKALARI olmalı (Önerilen 256 bit SSL secure system)Sertifikanın Logosu ana sayfalarında Bulunmalı ,logoya tıklanınca sertifika kendiliğinden açılıp görüntülenmeli kime düzenlendiği ve geçerlilik tarihine dikkat edilmeli.

2)Ödeme yapılacak sayfaya gelindiğinde ADRES ÇUBUĞUNDAKİ http:// HTTPS:// ye dönüşmeli ve güvenlik kilit işareti belirmeli örnek: http://www.örnekdeneme.com= a dönüşmeli.

3)Kredi kartınızla ödeme yapmak için 3D Secure systemi tercih edilmeli(3-D Secure cep telefonunuza bankanızdan güvenlik şifresi geldiği sistem)kartınızı kayıp etmeniz durumunda 3d secure ile başkası asla kartınızı kullanamaz.Daha fazla ve önemli bilgiler için mutlaka sonuna kadar OKUYUNUZ:

4)Sitelerin ana sayfalarında mutlaka GİZLİLİK BİLDİRİMİ olmalı ve içeriği anlaşılık olarak yazılmış olmalı

5)İptal,iad 5)iptal ve iade koşulları mutlaka çok net olarak yazılış olmalı.Örnek;

Ülke Sınırlarının Olmadığı Hizmet Üzerine Kurulu,Hızlı Çevrimiçi Otel Konaklama ve Yurtiçi,Yurtdışı Tatil Rezervasyonları.İnhores rezervasyon sisteminde online satışa açık olan oteller ile inhores arasında karşılıklı imzalanmış bir online işbirliği anlaşması vardır.Oteller İnhores Sitemindeki Tüm Bilgilerini,Resimlerini,Videolarını, Rezervasyon almak için Müsait Oda Tanımlamasını, Konaklama Türlerini ve Oda Ücretlerini,İptal Kurallarını varsa Kampanyalarını kısaca A-dan Z’ye Tüm Bilgilerini inhores.com’a Kendileri YÜKLER,GÜNCELLER ve YÖNETİR. Sistemden yapacağınız Tüm Otel ve Tatil rezervasyonlarız anında otellere fax ve mail yolu ile gider ve onaylanır.Yaptığınız Sembolik ön ödeme iptal etmeniz durumunda size kesintisiz iade edileceği gibi,konaklamınızın gerçekleşmesi durumunda ise fatura toplamından düşülür.
İptal iade işlemlerinden inhores te sizlere karşı sorumludur.

Yerli ve Yabancı Turistlere Sunulan Avantajlar;

Sistemin Akıllı ve Güvenilir Olması
Son 24 saate Kadar Cezasız İptal Edebilme Ayrıcalığı
256 SSL Teknolojisi ile Güvenli Veri Aktarımı
Ödemelerin Ancak 3D Secure ile Yapabilmesi
Rezervasyon Hizmetiniz Ücretsiz Olması,
Sistemden Dünyadaki 797 Havayoluna Online Rezervasyon Yapılabilmesi
Yaptığınız rezervasyonlarınızı inhores ayrıcalığı ile otele giriş günü olan Son 24 saate kadar mazeretsiz ve cezasız iptal edebilme ayrıcalığı ve 3D Secure ile yapmış olduğunuz sembolik ön ödemenizin tamamen kesintisiz iade garantisi D3 Secure Sistemi kart bilgilerinizi girince bankanız tarafından sizin cep telefonunuza gönderilen tek kullanımlık özel şifreninde girilmesi ile tamamlanabilen son decere güvenli bir online ödeme sistemidir.

Haberin Devamı


İnhores Ekibi : Tel: +90(212) 519 20 20 Fax:+90(212) 513 11 11