Gündem İnternet üzerinde yer alan ne zaman emekli olurum uygulaması ile emeklilik zamanınızı tespit edebilirsiniz!

İnternet üzerinde yer alan ne zaman emekli olurum uygulaması ile emeklilik zamanınızı tespit edebilirsiniz!

13.12.2016 - 09:14 | Son Güncellenme:

İnternet üzerinde SSK ne zaman emekli olurum uygulaması bulunuyor. Online ne zaman emekli olurum uygulaması ile SSK emeklilik tarihini öğrenilebiliyor. SSK ne zaman emekli olurum uygulaması son dönemlerde yoğun ilgi bulunuyor.

İnternet üzerinde yer alan ne zaman emekli olurum uygulaması ile emeklilik zamanınızı tespit edebilirsiniz

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından son yıllarda internet teknolojileri oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından son dönemlerde insanların bireysel yaşantıları içerisinde son derece etkin bir şekilde kullanarak çok önemli hizmet çözümlerinden yararlanabilme şansına sahip olabilmesi dolayısı ile sigortalılık ve emeklilik işlemleri konusunda da internet çözümlerinden yararlanılabiliyor. Bu çerçevede de internet üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından, özel sektör alanında çalışmakta olan milyonlarca Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) mükellefine yönelik olarak SSK ne zaman emekli olurum hizmeti sunuluyor. Çünkü milyonlarca SSK mükellefinin, SSK emekliliklerinin hangi tarihte olacağını ve SSK emekliliklerine ne kadar kaldığı bilgisini öğrenebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM İÇİN TIKLAYINIZ!

NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM UYGULAMASI VE DETAYLAR!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüzün hızla gelişen teknolojileri ile birlikte artık insanların son derece pratik ve kolay bir şekilde yaşamı içerisinde her alanda ve her noktada internet erişimi sağlayabilme şansına sahip olabilmesi, elektronik ortam üzerinde yer alan online hizmetlerin oldukça yoğun şekilde kullanılmasına yol açıyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojileri sayesinde artık insanların yaşamlarının her alanında internet ortamına son derece pratik bir şekilde erişim sağlayabiliyor olması dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de kamu kurum ve kuruluşları tarafından internet teknolojilerinin etkin bir şekilde kullanılmasına neden oluyor. Türkiye’de bu alanda en aktif kamu kurum ve kuruluşlarının başında kendisine yer bulan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından elektronik ortam üzerinde e-SGK ağı hizmet uygulamaları bulunuyor. Bu çerçevede de Sosyal Güvenlik Kurumu’nun doğrudan SSK mükelleflerine yönelik olarak elektronik ortam üzerinde hizmete açmış olduğu SSK ne zaman emekli olurum uygulaması bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu çerçevede de SSK mükellefleri elektronik ortam üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kendilerine sunulmuş olan SSK ne zaman emekli olurum uygulaması ile SSK emeklilik tarihlerinin ne zaman olacağı bilgisine internet üzerinden ulaşabilmeleri sağlanıyor. Elektronik ortam üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinde SSK mükellefleri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenmiş olan SSK emeklilik şartları çerçevesinde emeklilik yaşı, hizmet süresi ve prim ödeme gün sayısı gibi şartlar yönünden daha ne kadar sürelerinin kaldığını tüm ayrıntıları ile birlikte öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Bu şekilde de vatandaşların özel sektör alanındaki çalışma kariyerlerini çok daha doğru ve çok daha ideal bir şekilde planlayabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl teknolojilerinin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte de internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK ne zaman emekli olurum uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

SSK mükellefleri SSK ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinde öncelikli olarak cinsiyet, doğum tarihi, hizmete başlama tarihi, erken yaşlanma durumu ve malullük durumu bilgilerini giriyor. Daha sonra ise ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinde SSK prim ödeme gün sayısı, diğer sandıklara ait gün sayısı, fiili hizmet süresi, yurtdışı gün sayısı, askerlik&sanatçı gün sayısı ve 3600 günün doldurulduğu tarih bilgilerinin girilmesi gerekiyor.