Gündem İntihar eden astsubay cemevinden uğurlandı

İntihar eden astsubay cemevinden uğurlandı

05.01.2016 - 15:09 | Son Güncellenme:

İSTANBUL Tuzla’daki jandarma lojmanlarında önceki gün intihar eden Jandarma Astsubay 29 yaşındaki Engin Sağlam, Kayseri Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

İntihar eden astsubay cemevinden uğurlandı

3 yıl Muş’taki özel harekat birliğinde görev yaptığı belirtilen Astsubay Engin Sağlam’ın daha sonra İstanbul’a atandığı belirtildi. İstanbul’a atanmasının ardından evlenen Sağlam’ın, daha sonra birliği ile beraber geçici görevle Kars’ta görevlendirildiği ifade edildi. Ekim ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sağlam’ın, bir arkadaşı ile mesajlaşırken, ’Annem Tunceli’deyken üzüntüden şeker hastası oldu, eşim daha bir araya gelemedik doğru dürüst psikolojisi bozuldu. Ne için yaşıyorum? Garsonluk yapıyor olsaydım bu kadar dert tasa olmazdı’ ifadelerini yazması dikkat çekti.

Sağlam için Kayseri Cemevi’nde tören düzenledi. Törene askeri personelin yanı sıra yakınları ile vatandaşlar katıldı. Sağlam daha sonra gözyaşları içinde Erkilet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi’ndeki Kayseri Cemevi’nde de ilk kez askerlerin katıldığı bir cenaze töreni düzenlendiği ifade edildi.