Teknoloji iOS 8.3 Jailbreak’in Tweak Listesi Yayımlandı!

iOS 8.3 Jailbreak’in Tweak Listesi Yayımlandı!

24.06.2015 - 17:06 | Son Güncellenme:

Apple akıllı cihazlarının her ne kadar fabrika çıkışlı orijinal yazılımıyla kullanılmasını öneriyor olsak da kullanıcıların dört gözle beklediği Jailbreak, TaiG tarafından sürpriz bir hareketle geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. Kullanıcılara göre "özgürlük"...

iOS 8.3 Jailbreak’in Tweak Listesi Yayımlandı

Apple akıllı cihazlarının her ne kadar fabrika çıkışlı orijinal yazılımıyla kullanılmasını öneriyor olsak da kullanıcıların dört gözle beklediği Jailbreak, TaiG tarafından sürpriz bir hareketle geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. Kullanıcılara göre "özgürlük" olarak nitelendirilen kısmen hack işlemi, iOS 8.3 için çıktı.

Haberin Devamı

Jailbreak yapan kullanıcılar için şuanda çalışan Tweak listesi de yayımlandı. Birçok Tweak halihazırda çalışır durumda değil. İlerleyen zamanlarda Tweak listesi güncellendiğinde yeniden sizlerle paylaşacağız. Tarafsız bir test ekibi tarafından denenen ve sağlıklı olarak çalıştığı paylaşılan Jailbreak'ın, Tweak listesi konusunda yetersiz olduğu öne sürüldü. Belki Jailbreak yapmak için biraz daha beklemek isteyebilirsiniz. İşte IOS 8.3 jailbreak için çalışan Tweak listesi; Murat Eynehan'ın diğer haberleri için buraya tıklayabilirsiniz.