Teknoloji iOS 9.2 Beta 2 Çıktı! Nasıl Yüklenir?

iOS 9.2 Beta 2 Çıktı! Nasıl Yüklenir?

06.11.2015 - 14:04 | Son Güncellenme:

Apple, iOS 9.2 Beta 2'yi yayımladı. Firma, son sürat betayı sürdürmeye ve sistemde var olan hataları gidermeye devam ediyor... iPhone, iPod ve iPad cihazları için geliştirilmekte olan yeni iOS işletim...

iOS 9.2 Beta 2 Çıktı Nasıl Yüklenir

Apple, iOS 9.2 Beta 2'yi yayımladı. Firma, son sürat betayı sürdürmeye ve sistemde var olan hataları gidermeye devam ediyor... iPhone, iPod ve iPad cihazları için geliştirilmekte olan yeni iOS işletim sistemi, beraberinde birçok önemli özellik ile birlikte gelmekte. Yeni sürümü öncelikle beta sürecine tabi tutan Apple ise bu zaman zarfında sistemdeki hataları gidermek ve aldığı geri bildirimler ile iOS 9'a şekil vermek için çabalıyor. Gelen yorumlar ile birlikte geliştirdiği iOS 9.2 Beta 2 sürümünü yayımlayan firma, şimdiyse bu versiyonunun denenmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Gelelim yeni betayla birlikte gelen özelliklere. Aslında Beta 2'nin daha çok hatalara odaklandığını söylemek mümkün. Performans konusunda iyileştirmeler de içeren sürümün elbette ufak çaplı yenilikler içerdiğini görüyoruz. Örneğin SafariWiewController artık üçüncü parti uzantıları da desteklemeye başladı.

Giderilen hatalar noktasında ise USB ile müzik oynatmada yaşanan sorunu ortadan kaldıran firma, aynı zamanda ağ yapılandırmasında iyileştirme yoluna gidiyor. Veri tüketimini daha kontrollü bir hale getiren Apple'ın ayrıca senkronize problemini de giderdiği görülmekte. iPhone 4S'ten itibaren tüm iPhone modellerine yüklenebilen yeni beta, iPad 2, 3, 4, iPad Mini 2, Mini 3, Mini 4 ve iPad Touch cihazları tarafından da desteklenmekte.