Teknoloji iPad Pro, Ne Zaman Satışa Sunulacak?

iPad Pro, Ne Zaman Satışa Sunulacak?

13.10.2015 - 16:07 | Son Güncellenme:

Surface Pro modelleri ile rakip olacağı ön görülen iPad Pro'nun ekim ayında satışa sunulacağı iddia edildi. iPhone 6S ve 6S Plus modelleri ile birlikte duyurulan ancak çıkış tarihi...

iPad Pro, Ne Zaman Satışa Sunulacak

Surface Pro modelleri ile rakip olacağı ön görülen iPad Pro'nun ekim ayında satışa sunulacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde... iPhone 6S ve 6S Plus modelleri ile birlikte duyurulan ancak çıkış tarihi hakkında net bir bilgi paylaşılmayan iPad Pro, bu ay içerisinde raflardaki yerini alabilir. İddialara göre profesyonel kullanıma hitap eden tablet modelini bu ay bitmeden satışa sunmaya hazırlanan Apple, belli başlı bölgelerde iPad Pro'yu görücüye çıkaracak. Gelelim asıl önemli söylentiye. Belirtilenlere göre Apple, ilk aşamada satışları internet sitesi üzerinden gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Bu durum, stok sorunu yaşamamak adına mı yoksa farklı bir hedef doğrultusunda mı gerçekleşecek bilinmiyor ancak bu ay sonuna doğru Apple Online üzerinden görücüye çıkacak olan iPad Pro, en erken gelecek aydan itibaren mağazalarda görülebilecek. Bu arada kasım ayından önce çıkmasına düşük ihtimalle yaklaşılan iPad Pro, Microsoft'un Surface Pro 4'ü tanıtması ve bu ay satışa çıkarmaya hazırlanması sonucunda daha önce bir tarihte de gelebilir. İki rakip model arasında gerçekleşecek olan rekabet, açıkçası şimdiden merak uyandırıyor. Bakalım satışlarda hangi tablet daha başarılı olacak. Yeni gelişmeler adına bizi takip etmeye devam edin.