Gündem İpek’in kardeşinde 8 bin 196 ByLock bağlantısı çıktı

İpek’in kardeşinde 8 bin 196 ByLock bağlantısı çıktı

20.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Koza-İpek Holding davasında yargılanan FETÖ “çatı davası”nın firari sanığı, Koza Holding’in eski yöneticisi Hamdi Akın İpek’in kardeşi Cafer Tekin İpek’in 8 bin 196 ByLock bağlantısının olduğu tespit edildi.

İpek’in kardeşinde 8 bin 196 ByLock bağlantısı çıktı

Duruşmada tutuklu sanıklar Cafer Tekin İpek ve Harun Ekinci ile Melek İpek’in de arasında bulunduğu tutuksuz sanıklar hazır bulundu. FETÖ üyesi olduklarını reddeden sanıklar, suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme Başkanı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan (BTK) mahkemeye ulaşan rapora göre, Cafer Tekin İpek’in 8 bin 196, Harun Ekinci’nin ise 984 ByLock bağlantısı olduğunun tespit edildiğini belirterek, İpek ve Ekinci’den buna ilişkin savunmalarını sordu. Her iki sanık da ByLock bağlantılarını reddederek, BTK’den detaylı görüşme dökümlerinin istenmesini talep etti.

Haberin Devamı

İpek’in kardeşinde 8 bin 196 ByLock bağlantısı çıktı

Sami Boydak tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 4 gün önce gözaltına alınan Yusuf, Mehmet Emin, Sami ve İbrahim Boydak, 8 saat süren ifadelerinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Boydaklar’dan Sami Boydak tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Mehmet Emin, Yusuf ve İbrahim Boydak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.