Apple iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor

iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor

15.06.2018 - 13:16 | Son Güncellenme:

iPhone 3GS, SK Telink adlı Güney Koreli bir şirket tarafından 44 bin won (yaklaşık 40 dolar) fiyat etiketiyle yeniden satışa çıkarılacak.

iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

iPhone 3GS, SK Telink tarafından yeniden satışa sunulacak. Telefonlar, aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal ambalajlarıyla bir depodan alındı. Donanımın hala sağlam ve çalışır durumda olduğundan emin olmak için test edildi.

iPhone 3GS, iOS 6'dan daha sonra hiçbir şeyi çalıştıramayacağı için, pek çok modern uygulama ve özelliklere uyum sağlayamaz. Özellikle Apple'ın 30 iğneli konektörlerden 2012'de iPhone 5 ile Lightning'e geçiş yapması nedeniyle, onarım ve aksesuarların da gelmesi zor olabilir.

Arama, SMS ve müzik çalma gibi temel işlevler yerine getirebilen iPhone 3GS'in fiyatı 44 bin won yani yaklaşık 40 dolar. Çoğu akıllı telefondan da çok daha ucuz. iPhone SE, Kore'de 490 bin won yaklaşık 452 dolardan satılıyor.

Haberin Devamı

Apple, 2012'de iPhone 3GS'i durdurdu. Apple bazen Hindistan gibi bazı pazarlarda modası geçmiş iPhone'lar üretmeye ve satmaya devam ediyor. Ancak, Apple'ın kendisi, SK Telink'in sahip olduğu gibi geçmişine hiç bu kadar yakın olmamıştı.