Teknoloji iPhone 6C Geliyor…

iPhone 6C Geliyor…

01.04.2015 - 13:27 | Son Güncellenme:

Apple’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı ve hemen ardından piyasaya sürdüğü 5C’nin yeni nesil modeli olan iPhone 6C’nin arka kapağı ilk kez görüntülendi! İşte detaylar…

iPhone 6C Geliyor…

Akıllı telefon pazarında yeni nesil cihazların sızıntı görselleri ve teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Her yeni akıllı cihazlarının birkaç ay öncesinden sosyal ağ platformları üzerinden sızdırılmasıyla kullanıcının heyecanlanmasına sebebiyet veren üretici devleri, gündemde kalmak için paylaşımlarını sürdürüyor. Aslına bakarsanız bu kullanıcılar tarafından ortaya atılmış bir iddia.

Haberin Devamı

Her yeni nesil cihazların çıkmasına birkaç ay kala üretici marka tarafından fake(sahte) hesaplar üzerinden sızdırıldığını savunan akıllı cihaz kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir haber de Supplier Future sitesinden geldi. Geçtiğimiz yıl modeli ile birlikte tanıtılan ’nin yeni versiyonu olarak karşımıza çıkacak 6C, ilk kez görüntülendi.

’ın haberine göre her 2 yılda bir renkli kasalı “C” sınıfı bir model tanıtacaklarını duyurması üzerine bu yıl da 6C’yi beklemek yanlış olmaz. Eh, bir de pembe rengi ve parlak plastik kasasıyla göz alan iPhone 6C’nin arka kapağı sızdırılmışken. Akıllı telefonun alt kısmı iPhone 6 ile aynı fakat 5C çizgileriyle yorumlanmış.

Daha fazla heyecanlandırmadan, siz galerimizde yer verdiğimiz görselleri gezinirken biz de unutmadan iPhone 6C’nin kesinlik kazanması, ’in de geleceğinin habercisi olduğunu hatırlatalım.

Haberin Devamı