Teknoloji iPhone 6S’in En Sıkıcı iPhone Olduğunun Kanıtı!

iPhone 6S’in En Sıkıcı iPhone Olduğunun Kanıtı!

19.10.2015 - 15:44 | Son Güncellenme:

Her yıl Eylül ayında internette iPhone aramaları tavan yapar. Ancak bu yıl Apple 6S’i duyurduğunda ilginç bir şey oldu. iPhone 6S en sıkıcı iphone olarak tarihe geçti. iPhone 6S'in yıllık...

iPhone 6S’in En Sıkıcı iPhone Olduğunun Kanıtı

Her yıl Eylül ayında internette iPhone aramaları tavan yapar. Ancak bu yıl Apple 6S’i duyurduğunda ilginç bir şey oldu. iPhone 6S en sıkıcı iphone olarak tarihe geçti. iPhone 6S'in yıllık arama değerleri yıllar içerisindeki en düşük değere sahip oldu. Belkide bu güne kadar olanların en düşüğü. Bu da en sıkıcı iPhone olmasını sağladı.

Haberin Devamı

Grafikte A harfi iPhone 6S’in satışa çıkışı. C ise 6’nın, E harfi 5S’e tekabül ediyor. G iPhone 5’i temsil ederken geri kalan harflerde önceki jenerasyon iPhoneların değerleri. Peki yanlış olan ne? iPhone 6S bütün incelemelerde harika olarak gösteriliyor fakat telefona verilen cevap oldukça ilginç. Hareket eden fotoğraflar? 3D Touch? Daha hızlı çalışan parmak izi okuyucusu? Bunların hiç bir anlamı yok mu? Görünen o ki yok. Bu tabii ki iPhone-manianın sonu değil. iPhone 6 ile birlikte gelen büyük ekran isteğinin yerine getirilmesinin heyecanı belki buraya kadar yetmiştir. İlginç bir şekilde Google Trends’e göre önümüzdeki sonbaharda bizi büyük bir şey bekliyor.Yıllar içerisinde internette yapılan iPhone aramalarının sonuçlarına göre Google Trends önümüzdeki yılın grafiğini yaklaşık olarak tahmin edebiliyor.