Teknoloji iPhone 7 Modelinin 32GB Versiyonundaki Hile

iPhone 7 Modelinin 32GB Versiyonundaki Hile

14.10.2016 - 15:56 | Son Güncellenme:

iPhone 7 modelinin iç yüzünü öğrenmek ister misiniz?

iPhone 7 Modelinin 32GB Versiyonundaki Hile

iPhone 7 modelinin satışları ülkemizde de başladı. Birden fazla depolama kapasitesi seçenekleri olan bu yeni model akıllı telefonlardan birini almayı düşünüyorsanız bu haberi mutlaka okumalısınız.

Haberin Devamı
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye'de Bugün Satışa Çıktı

iPhone 7 modelinde üç depolama seçeneği olduğunu hepimiz biliyoruz. 32GB en düşük depolama kapasitesi oldu; daha önceleri 16GB’dan başlıyordu. Apple Eylül ayındaki lansmanında bunun müjdesini vererek 16GB fiyatına 32GB iPhone satılacağını paylaşmıştı. Bu müjdenin altından bir şey çıkacağını hiç birimiz beklemiyorduk ama giriş seviyesi olan bu model diğer versiyonlara göre daha yavaş olduğu ortaya çıktı.

Bu yeni gelişme benchmark testi ile ayyuka ya çıktı. Bu testteki verilere göre 32GB versiyonu 128GB’a göre 8 kat daha yavaş disk operasyon hızına sahip. Basemark OS II ve PassMark ile yapılan benchmarklar üç modeli (iPhone 6S Plus, iPhone 7 ve 7 Plus) karşılaştırmış. Bu testlerde ortaya çıkan iPhone 7’nin disk performansı maalesef iPhone 6S Plus modelinden bile daha düşük. Her yeni modelde bir öncekine göre çok daha gelişmiş bir teknoloji ve hızlı bir cihaza kavuşma beklentisi olan Apple severler bu versiy onusatın alırlarsa hayal kırıklığına uğrayabilirler

Haberin Devamı

Yazarlar