Teknoloji iPhone 8 ile ilgili yeni görseller ortaya çıktı

iPhone 8 ile ilgili yeni görseller ortaya çıktı

24.04.2017 - 10:43 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 ile ilgili her geçen gün yeni bir sızıntı gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni görseller iPhone 8 ile ilgili pek çok önemli ayrıntıyı gözler önüne seriyor.

iPhone 8 ile ilgili yeni görseller ortaya çıktı

Apple'ın en son çip üreticilerine milyonlarca çipset siparişi verdiğini sizlere daha önce aktarmıştık. Şimdi ise iPhone 8e ait olduğu iddia prototip modeli ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Daha önce sızdırılan modellere benzer bir tasarıma sahip olduğu görülen iPhone 8'in sızdırılan görselleri oldukça gerçekçi duruyor. Görsellerde ön ve arka tarafı net bir şekilde görülen cihaz, paslanmaz çelik çerçeve ve cam kaplama bir tasarıma sahip. Arka kısımda yine dikey konumda çift kamerayı görüyoruz. Ön tarafta ise ince ekran çerçeveleri ve home tuşunun yer almaması dikkat çekiyor. Bu sayede telefon daha kompakt bir gövdeye sığabilecek. Ekranın üst kısmında ahize ve ön kamera yer alırken, alt kısımda ise menü butonlarının olduğu küçük bir alan bulunuyor. Düz bir ekrana sahip prototipte güç butonu da biraz uzamış.

Öte yandan Touch ID sensörünün nereye entegre edileceği hala merak konusu. Ekranın alt kısmındaki fonksiyon alanına Touch ID sensörünün entegre edilmek istendiğini ancak üretim aşamasında bunun sıkıntı oluşturduğu söyleyeniyor. Bazı kaynaklar ise Apple’ın Touch ID sensörünü arka kısma entegre edeceğini belirtiyor. Bununla ilgili daha önce bazı tasarım şemaları sızdırılmıştı.