Teknoloji iPhone 8’in çıkış tarihi internete sızdı! Peki iPhone 8 ne zaman tanıtılacak?

iPhone 8’in çıkış tarihi internete sızdı! Peki iPhone 8 ne zaman tanıtılacak?

25.05.2017 - 18:47 | Son Güncellenme:

iPhone 8’in tasarımı ve teknik özellikleriyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 8'in çıkış tarihi internete sızdı.

iPhone 8’in çıkış tarihi internete sızdı Peki iPhone 8 ne zaman tanıtılacak

iPhone 8 hakkında her gün yeni bir sızıntı gelmeye devam ediyor. En son sizlere iPhone 8'in beyaz ve altın renklerini aktarmıştık. Şimdi ise Benjamin Geskin, Twitter'dan iPhone 8’in duyuru tarihini açıkladı. Geskin aynı zamanda bu tarihin doğru olduğunu onaylayan bir yazı da yayınladı.

Haberin Devamı

Geskin daha önce iPhone 8'in tasarımına dair birçok paylaşımda bulunmuştu. Geskin'in Twitter'daki paylaşımına göre iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus, 17 Eylül'de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Telefonlar 25 Eylül tarihinde ise piyasaya sürülecek. Apple, AppleCare yöneticilerine gönderilen mailde cihazlarla ilgili olarak hem kendilerinin hem de müşterilerin heyecan içinde olduklarını da belirtti.

Yayınlanan yazıda 17 Eylül- 4 Kasım arasındaki "Black Out Days" adlı verilen dönemde yoğunluğun/talebin artacağı bu yüzden de gerekli hazırlıkların yapılması gerektiği de söyleniyor.

iPhone 8'in 3D algılamalı ön kamera ile gelmesi, ayrıca iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'la birlikte kablosuz şarj desteği sunması bekleniyor. Parmak izi sensörünün ise ekranın altına gömüleceğine dair söylentiler var.

Haberin Devamı

Yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.